Bianca răbufnește din cauza lui Robert: „Mă scoți din minți”. Concurenta îl trezește la realitate: „Nu-i convine nicio fată de aici”. Aflați ce se întâmplă în „Casa iubirii” mâine, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 mar 2023, 20:00

Bianca răbufnește din cauza lui Robert

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, Bianca răbufnește din cauza lui Robert și îi servește o felie de realitate.

Mâine, într-un nou episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv pe Kanal D, Bianca răbufnește după ce este enervată de Robert și decide să-l atace cu adevărul gol-goluț. 

Bianca răbufnește din cauza lui Robert

Pentru că Robert nu se oprește din a comenta, Bianca răbufnește. „Stai cuminte că mă enervezi rău, Robert, mă scoți din minți”, a spus, iritată, Bianca.

Citește și: Patrick, cuprins de gelozie, după ce Ionuț a invitat-o pe Nona în camera roșie: Mă agită, nu-mi plac chestiile astea” Cum a reacționat concurentul când i-a văzut apropiați

„Discutau doamna Andreea cu Patricia, am făcut un comentariu că vreau și eu să văd un film și tu ai simțit, tu, Robert, ai simțit să spui cum, domne, eu îmi permit să spun că nu știu ce”, a spus Bianca, sătulă de faptul că Robert își bagă nasul unde nu trebuie. 

„Păi tu le vrei pe toate”, a spus Robert, deranjat de dorințele Biancăi legate de timpul petrecut cu iubitul ei, Alexandru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Păi da, le vreau pe toate cu iubitul meu”, a exclamat Bianca.

Bianca, adevărul despre Robert: „Nu-i convine nicio fată de aici”

Enervată până peste cap de atitudinea lui Robert și de îndrăzneala de a se băga în ce-și dorește să facă cu Alexandru, Bianca a dat cărțile pe față și l-a caracterizat pe Robert.

„Cine se înscrie în Casa iubirii pentru Robert să nu aibă niciun defect, pentru că lui Robert nu-i convine nicio fată de aici, nici măcar prezentatoarea, că-i bagă prezentatoarea cuvinte în gură! Deci să vină perfecțiunea, să vină o zeiță cu de toate”, a declarat Bianca.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, la întâlnirea dintre Cristina și Radu. Detaliile abia acum au ieșit la iveală: „Foaie, pix, să ne luăm notițe, să tragem concluzii, să încercăm să aflăm ce s-a întâmplat”

Văzând că nu se oprește, Andreea Mantea l-a întrebat pe Robert ce are astăzi.

„Lui Robert nu îi convine că eu îmi doresc să mă văd atât de mult cu Alexandru, nu-i convine să merg eu cumva la date, Robert e ofticat de moare, transpiră”, a afirmat Bianca, moment

în care Andreea Mantea s-a întrebat dacă Robert nu cumva este gelos.

Aflați în ce direcție se îndreaptă discuția mâine, într-un nou episod din emisiunea „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:00, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?