Bianca răbufnește: ”Nu vreau să îmi cer scuze pentru cuvintele mele”. Urmăriți o nou ediție ”Casa Iubirii”, marți, 2 august, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 aug 2022, 19:37

Bianca răbufnește: ”Nu vreau să îmi cer scuze pentru cuvintele mele”

Sursa: Captură KANAL D

Bianca trece de la o extremă la alta. Tânăra nu-și poate controla ieșirile nervoase.

Presiunea pare a fi tot mai mare în ”Casa Iubirii”, Bianca trece de la o stare la alta, Kinga nu pare a fi nici ea în apele ei.

Bianca răbufnește și spune lucrurilor pe nume

După eliminarea lui Adrian, Bianca a fost pusă la colț de concurenții din ”Casa Iubirii” care cred despre ea că face diferite jocuri și nu este deloc sinceră. 

Andrei, unul dintre cei mai noi băieți din casă, care a avut mai multe conflicte cu Kinga, credea că Bianca este cea mai matură fată din casă și că gândirea pe care o are este de apreciat. Se pare că acesta și-a schimbat complet părerea despre ea și a refuzat să o mai invite în camera roșie, precizând că nu-și dorește să o mai cunoască.

”Nu-mi doresc să mă duc în camera roșie pentru că nu am pe cine să invit de acolo, singura persoană pe care voiam să o invit e Bianca, dar având în vedere că face anumite joculețe, nu-mi mai doresc să o cunosc”, a spus Andrei.

Citeste si: Reacția lui Adrian în momentul când Nicolas îi spune că Bianca îl place: "Ce să zic, făceți-vă de cap!" Cum a comentat concurentul eliminat decizia Biancai

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca explodează și spune că nu are de ce să-și ceară scuze pentru cuvintele pe care le spune și, totodată, își asumă părerea.

Kinga nu trece printr-o perioadă tocmai bună, tânăra izbucnește în lacrimi, iar, spre surprinderea tuturor, Bianca este cea care îi este alături și o compătimește în astfel de momente.

Presiunea pare a fi din ce în ce mai mare în casa, nici Bianca nu este în cea mai bună formă, Andreea Mantea încearcă să o facă să se simtă mai bine, însă, nu se poate opri din plâns.

Citeste si: Eliminare cu spirite încinse în „Casa iubirii”. Alexandra și Andrei, schimb de replici tăioase: „Nu o să-și găsească niciodată o fată în casa asta”. Alexandra a părăsit emisiunea

Tensiunile dintre concurenți sunt tot mai puternice de la o săptămână la alta, iar asta se poate observa cu ochiul liber.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?