EXCLUSIV Bianca, replică acidă pentru cei care au criticat-o după ce a câștigat din nou "Puterea Dragostei": "Niște persoane invidioase. Ei ar trebui să..."

Autor: Bianca Hriscu

Bianca, replică acidă pentru cei care au criticat-o. Le-a răspuns tuturor persoanelor care au considerat că nu merita din nou premiul cel mare.

Bianca, replică acidă pentru cei care au criticat-o.  După Marea Finală "Puterea Dragostei", Bianca Comănici, câștigătoarea sezonului cu numărul doi a fost pusă la zid de o mulțime de persoane, inclusiv de foști concurenți. Cum a reacționat?

Citeste si: EXCLUSIV Bianca a spus adevărul despre relația cu părinții lui Livian: "Cu mama lui Livian am mai vorbit, în schimb cu tatăl lui..."

Bianca, replică acidă pentru cei care au criticat-o după ce a câștigat din nou "Puterea Dragostei": "Niște persoane invidioase. Ei ar trebui să..."

Bianca a fost desemnată pentru a doua oară marea câștigătoare a emisiunii "Puterea Dragostei", iar dacă cei care au susținut-o s-au bucurat enorm, au existat și foarte multe reacții negative pe marginea acestui subiect. Simina și Roxana, foste concurente la "Puterea Dragostei", nu s-au putut abține și au atacat-o pe Bianca în mediul online, însă reacția acesteia a întârziat să apară.

Acum, într-un interviu exclusiv pentru Kanal D, Bianca le-a dat replica tuturor celor care au criticat-o după ce a câștigat din nou "Puterea Dragostei".

"Având în vedere că sunt niște persoane cu care nu m-am înțeles, niște persoane frustrate, invidioase, ei ar trebui să își vadă de viețile lor, să încerce să muncească mai mult, să arate ce este mai bun, să scoată ce este mai bun din ei pentru că mulți dintre ei au potențial și nu știu.

Eu am făcut asta și le pot da un sfat: să încerce să se focalizeze pe ei și să lase restul lumii pentru că noi suntem cei mai importanți. Pentru mine acele persoane nu contează, dacă ei cred că nu merit, atunci clar nu sunt persoane importante pentru mine și nu vor fi niciodată.", a spus Bianca.

Citeste si: EXCLUSIV Ce fată a ales Bianca pentru Cristian: "E drăguță, finuță" Ce a impresionat-o la noua concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca a făcut o mare greșeală la "Puterea Dragostei" și nu vrea ca fratele ei să o repete. Abia acum s-a aflat: "Un lucru pe care l-am făcut eu..."

Bianca a făcut o mare greșeală la  Puterea Dragostei  și nu vrea ca fratele ei să o repete. A ținut să îi spună acest lucru public pentru a-l proteja.

Bianca a făcut o mare greșeală la" Puterea Dragostei ". Concurenta

a recunoscut acum care este lucrul pe care îl regretă, atenționându-și fratele să nu pice și el în aceeași capcană.

Bianca a fost concurentă în ambele sezoane" Puterea Dragostei", iar acum, după ce a trăit această experiență, tânăra este în măsură să îi ofere sfaturi prețioase fratelui ei, Cristian Comănici, concurent în sezonul trei al emisiunii. 

Întrebată dacă există un lucru pe care ea l-a făcut în emisiune, dar pe care îl regretă și l-ar sfătui pe Cristian să nu îl facă, Bianca a stat puțin pe gânduri, după care a spus hotărâtă ce mare greșeală a făcut. Câștigătoarea sezonului doi al emisiunii "Puterea Dragostei" a mărturisit că, dacă ar da timpul înapoi, nu ar mai povesti detalii legate de viața ei personală și are alege o singură persoană de care să se apropie.

"Să nu se integreze în găști pentru că nu duc la nimic bun. Un lucru pe care l-am făcut eu este acela de a povesti, cred că asta e, de a povesti chestii din viața mea, chestii pe care le făceam unor persoane cărora nu trebuia să le spun nimic, nici măcar bună. Cel mai bine ar fi ca toate secretele lui să le țină doar pentru el și atât și să încerce să își găsească un singur prieten sau prietenă.",  a dezvăluit Bianca.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bianca Comănici a explodat! Atac dur la adresa fetelor din sezonul 3 Puterea dragostei: „Aveți un tupeu exagerat! Spălați-vă de frustrare”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.