Bianca, rupe tăcerea și spune adevărul despre Adrian: ”Vrei să dăm cărțile pe față și să spunem ce a fost la date”. Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, joi, 21 iulie 2022, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:18

Bianca a tăcut cât a putut, însă a ajuns la capătul răbdării. Tânăra face dezvăluiri cutremurătoare despre Adrian.

Bianca dă cărțile pe față și face dezvăluiri fără precedent despre ultimul date cu Adrian. Tânăra a mărturisit că deși a spus lucruri frumoase despre Adrian când s-au despărțit, realitatea este cu totul alta.

Bianca, dezvăluiri fără precedent: ”El își dorește o operație la nas de 4000 de euro”

Bianca aruncă bomba despre relația cu Adrian și despre intențiile lui în această competiție, dar și despre date-ul pe care l-au avut înainte de a-și spune adio.

”Vrei să dăm cărțile pe față, să spunem ce a fost la date. Adrian a rămas foarte dezamăgit și a spus că se aștepta ca noi să fim până în final, pentru că el își dorește o operație la nas de 4000 de euro...Cafeaua pe care ți-am plătit-o eu, asta tot uităm”, a spus Bianca revoltată.

Citeste si: De ce ar fi venit, de fapt, Kinga la Casa Iubirii! Nicolas aruncă vorbe grele despre una din cele mai controversate concurente din reality-ul matrimonial

Adrian: Și am spus că vreau să dau eu și ai spus tu o să dai altă dată, la ceva mai scump.

Bianca: Adrian, eu am vrut să o dau frumos, când ne-am despărțit te-am vorbit de bine, am spus că meriți altă fată, am spus că meriți să rămâi în casă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adrian: Ești atât de parșivă...ești atât de josnică.

După dezvăluirile pe care Bianca le-a făcut, Adrian i-a adus acuzații grave și i-a aruncat cuvinte grele. Se pare că după ultimele săptămâni petrecute împreună, în care păreau greu de despărțit, se pare că s-a ajuns foarte rapid la ură și la vorbe aruncate fără sens.

Bianca îl acuză pe Adrian că are un interes în această competiție și nu vrea să-și găsească marea iubire, ci stă doar pentru bani.

Se pare că tânăra i-a dat planurile peste cap și nu se aștepta ca aceasta să dea cărțile pe față într-un asemenea moment.

Citeste si: Andreea Mantea și-a ieșit din minți când a văzut cu ce a venit stilistul la ea în cabină: "Este absolut îngrozitor!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.