Bianca Rus este în doliu: „Vin de la 700 de kilometri să te conducem pe ultimul drum” Clipe grele pentru fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 oct 2022, 05:05

Bianca Rus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Sursa: Instagram Bianca Rus

Bianca Rus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, și-a anunțat prietenii de pe instagram că este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă. Ce mesaj a postat vedeta în mediul online?

Bianca Rus trece prin clipe grele după ce bunica ei s-a stins din viață. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut anunțul pe contul personal de instagram, acolo unde a postat un mesaj emoționant pentru bunica ei, dar și o fotografie în care apare alături de aceasta.

Bianca Rus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, în doliu

Tot timpul veselă și plină de energie, de această dată, Bianca Rus a dezvăluit că traversează o perioadă delicată și că durerea pe care o simte este enormă.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este în doliu, asta după ce bunica ei a murit. Fără să dea prea multe detalii, Bianca Rus a anunțat că va merge să își conducă bunica pe ultimul drum. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a postat pe instagram o fotografie alături de bunica ei, dezvăluind și ultima promisiune pe care i-a făcut-o aceasta. 

„Buni mea vin de la 700 de kilometri să te conducem pe ultimul drum.

Mi-ai promis de Paști că mă aștepți acasă, dar nu va fi posibil”,
este mesajul pe care Bianca Rus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, l-a postat pe contul personal de instagram. 

Bianca Rus a ținut să îi ceară bunicii iertare pentru că nu a putut face mai mult pentru a-i salva viața, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fiind devastată de durere.

„26 ianuarie 2022. Să ai un drum spre Rai presărat cu petale de trandafir. Te iubesc mult buni mea și iartă-mă că nu am putut face nimic să te salvez”, a adăugat Bianca Rus.

Astfel, Bianca Rus își va anula tot ce avea planificat pentru zilele următoare pentru a putea să își conducă bunica pe ultimul drum.

Femeia s-a stins din viață pe 26 ianuarie 2022, după cum a anunțat Bianca Rus pe contul ei de Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bianca Rus, surprinsa cu noul iubit! Cine este tanarul pe care vedeta l-a tinut la secret

Cine este Bianca Rus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Bianca Rus face parte de mai mulți ani din showbizul autohton. De-a lungul timpului, cântăreața a trecut printr-o serie se schimbări din punct de vedere fizic. Nu doar că a scăpat de kilogramele în plus, ci a optat pentru un look nou, aceasta reușind să atragă toate privirile.

Bianca Rus a fost concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, show de televiziune care a determinat-o să își depășească limitele din punct de vedere stilistic și să iasă din zona de confort. 

Citeste si: ASA arata Bianca Rus in costum de baie. Transformarea incredibila a vedetei autohtone