Bianca Rus, mărturisiri neașteptate din culisele carierei sale! „Nu mă întrețin neapărat din muzică” Iată din ce mai câștigă bani artista!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 dec 2022, 14:50

Invitată în platoul emisiunii "Detectorul de minciuni", Bianca Rus a dezvăluit cum își câștiga traiul, după ce s-a retras din televiziune.

Bianca Rus se numără printre cele mai apreciate și longevive vedete din showbiz-ul românesc. Această s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, însă în prezent se bucură și se mândrește cu o silueta perfectă, după ce a reușit să slăbească 70 de kilograme. Deși este cunoscut pentru talentul ei muzical, mulți fani nu știu că Bianca Rus nu se întreține doar din muzică.

Bianca Rus, mărturisiri neașteptate din culisele carierei sale! „Nu mă întrețin neapărat din muzică”

Invitată în cadrul emisiunii "Detectorul de minciuni", difuzată pe canalul de Youtube, theXclusive, Bianca Rus a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor mai mult sau mai puțin incomode lansate de moderatoarea Oana Radu. Îndrăgită artista a făcut dezvăluiri inedite atât din culisele vieții sale, cât și despre carieră ei.

Citește și: Bianca Rus a ”băgat divorț” după luna de miere. Care este motivul pentru care artista a pus punct mariajului la scurt timp după nuntă

Întrebată dacă este o femeie materialistă, Bianca a mărturisit că nu a fost niciodată obsedată de bani și că a reușit mereu să își câștige existența nu numai din muzică, ci și din alte activități. Vedeta a declarat ca nu ar fi putut sa trăiască doar din ceea ce câștigă din muzică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu sunt materialistă! Nu sunt nevoită să fiu materialistă! Spre norocul meu trăiesc într-o familie care m-a sprijinit tot timpul, dar dacă vreau și eu să obțin ceva nu o fac pentru că aș fi materialistă, o fac pentru că sunt leoaică și-mi doresc!(...) Nu mă întrețin neapărat din muzică, eu lucrez la o firmă de expediție. Iar ceea ce fac extra, muzică, diverse reclame și diverse apariții ale mele. Niciodată nu am zis că mă întrețin din muzică. Nici nu aș avea cum, nu am o melodie atât de celebră sau nu sunt atât de cunoscută, încât să mă pot întreține din muzică!", a spus Bianca Rus, la "Detectorul de minciuni".

Citește și: Bianca Rus, devastată de durere, după pierderea bunicii sale! "Când am aflat că a murit bunica, am căzut pe canapea"