Bianca Rus, surprinsa cu noul iubit! Cine este tanarul pe care vedeta l-a tinut la secret

Author: Luiza Stama
Actualizat: 15 oct 2020, 11:43
Bianca Rus, concurenta Bravo, ai stil!

Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, Bianca Rus are un nou iubit, despre care nu si-a dorit sa se afle.

Se pare ca Bianca Rus este intr-o relatie de cateva luni deja, cu un barbat care este mai tanar decat ea si despre care ea nu si-a dorit sa vorbeasca. Desi zvonurile ca Bianca Rus ar fi indragostita, abia acum s-au aflat detalii despre viata ei intima. Vedeta, trecuta prin mai multe dezamagiri sentimentale, si-a tinut la secret noua relatie, dorindu-si probabil sa traiasca aceasta parte din viata ei departe de public si de ochii lumii.

Cine este tanarul care i-a cucerit inima vedetei

”Bianca este cu un tânăr de care este tare îndrăgostită. Deocamdată nu vrea să vorbească despre noua ei relație”, a spus un apropiat al fostei concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebritries”, pentru Wowbiz.ro.

Barbatul de care este indragostita Bianca Rus a publicat mai multe fotografii in care apare alaturi de vedeta, iar Bianca a raspuns cu multe inimoare la postarile tanarului.

In ce priveste ocupatia barbatului din viata cantaretei, wowbiz a aflat ca acesta este model si ca a aparut alaturi de Bianca si Maria Ilioiu in mai multe prezentari foto pentru site-uri de haine.

Bianca Rus, un trecut amoros mai putin fericit

Bianca Rus nu a fost prea norocoasa in dragoste, dupa cum s-ar spune, daca privim la trecutul ei amoros! Desi este frumoasa si celebra, artista a trait o casnicie extrem de scurta, in urma careia a avut nevoie de mult timp ca sa se refaca emotional.

Povestea mea e foarte simpla: am fost casatorita doua saptamani, dupa care un an a durat divortul. Am fost in relatia aceea un an, dar e bine ca s-a terminat cu bine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A fost o judecatoare care a analizat toate probele de la dosar, si chiar ma bucur ca in Romania exista asemenea judecatori.

Mi-a dat trei amanari, a vrut sa vada filmarile, toate acuzatiile daca sunt reale, dupa care mi-a dat dreptate. Imi ceruse o suma de bani fostul meu sot. Nu a primit-o. A gresit ca a cerut”, a povestit Bianca Rus colegelor ei de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” despre sotul ei.

Apoi, Bianca Rus a fost intr-o relatie cu Stefan Farrel, pe care l-a si invitat in emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities si pe care l-a prezentat ca si partenerul ei, insa legatura dintre cei doi a ramas la nivelul de relatie profesionala si nu a

ajuns sa fie una de iubire. In primavara acestui an s-a incheiat definitiv relatia Biancai cu Stefan, iar cantareata a spus ca nu vrea sa mai auda de el.

Citeste si: Sotul Biancai Rus, primele declaratii dupa ce a fost acuzat ca a batut-o cu picioarele si a jefuit-o! Ce dezvaluiri a facut despre ea

Citeste si: ASA arata Bianca Rus in costum de baie. Transformarea incredibila a vedetei autohtone