Bianca Rus trece la amenintari! “Maine nu mai vin in emisiune!”

Author: Oana Picerea

In aceasta seara, la ora 23:00, cele noua concurente sunt gata de batalia stilistica, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D, se incing spiritele. Bianca Rus refuza sa accepte parerile juratilor, dar si contracandidatelor, cu privire la tinuta vestimentara pe care o poarta in aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta nu numai ca nu este de acord cu acestia, nu isi apara tinuta, dar si are o atitudine sfidatoare care il irita la maximum pe Maurice Munteanu.

Mi-ar placea sa cred ca ma asculti si ca-mi urmaresti sfaturile(…)pe viitor, nu numai ca nu-ti mai dau sfaturi, dar iti demonstrez in 3 timpi si 2 miscari ca nu ai legatura cu moda ”, spune acesta.

La finalul defilarii si jurizarii, in momentul in care trebuia sa se retraga la locul ei, pe scaun, Bianca Rus a trecut la “amenintari”.

Cu zambetul pe buze si in timp se ce indrepta catre locul ei, concurenta a informat ca in editia viitoare nu se va mai prezenta:  “Maine nu mai vin in emisiune!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Care este raspunsul juratilor, ce decizie va lua Bianca Rus veti putea afla urmarind Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!