Bianca sau Giuly? Robert s-a decis cu cine va continua cunoașterea în ”Casa iubirii”: „Nu aș putea avea o conexiune amoroasă cu tine”

Autor: Diana Bostan

Robert a luat o decizie în privința Biancăi și a lui Giuly

Sursa: Captură Youtube

Robert a fost pus în fața unei situații dificile în ediția de miercuri, 28 februarie, a emisiunii ”Casa iubirii”. Tânărul concurent s-a decis cu cine va continua cunoaștere dintre Bianca și Giuly.

Ediție cu răsturnări de situație a emisiunii ”Casa iubirii”. Robert a fost pus în fața faptului împlinit, concurentul fiind nevoit să aleagă pe cine va chema la camera roșie dintre Bianca și Giuly, cele două concurente care și-au manifestat interesul față de el.

Robert a chemat-o pe Bianca în camera roșie

Băieții au așteptat cu sufletul la gură momentul în care se va decide în privința celor două concurente.

Spre surprinderea acestora, Bianca a fost chemată de Robert în camera roșie, fapt ce i-a captat atenția Giulyei.

Julia: De ce nu ne dați și nouă? Îi pun mâinile la loc lui Giuly.

Giuly: De ce să-mi pui mâna la ochi?

Julia: Ca să nu vezi. Să nu te superi.

Giuly: Dar de ce să mă supăr?

Deși toți s-ar fi așteptat ca Bianca să fie alegerea lui Robert, se pare că acesta a chemat-o în camera roșie pentru a fi sinceră cu ea. Tânăra își făcuse speranțe, dar se pare că Giuly este alegerea lui Robert, însă a vrut să clarifice acest lucru și cu Bianca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Larisa, sfaturi neașteptate pentru Aleyna! „Știu că îți este greu, știu că îți este poate încă rușine, poate încă ai emoții!” Iată ce îndrumare a primit concurenta și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

”Am ales să-mi petrec această cameră roșie cu tine pentru că vreau să fiu sincer. Am fost pus într-o situație care nu mi-a prea plăcut, cu toate că involuntar.

Știu că săptămâna trecută am spus că te-aș vedea ca pe o potențială iubită. Eu îți știu toate calitățile, ar fi absurd să spun că nu-mi place o femeie cu gândirea ta, dar dincolo de asta...nu știu dacă aș putea avea o conexiune amoroasă cu tine ”, a spus Robert în camera roșie.

Cum a reacționat Giuly după decizia luată de Robert

Băieții au fost de părere că Giuly se simte satisfăcută după camera roșie pe care Robert și Bianca au avut-o.

În ciuda răspunsului primit, Bianca a mărturisit că se simte bine și că apreciază faptul că Robert a fost sincer și că a spus ce avea de spus.

Giuly a dezvăluit că se simte fericită pentru Robert și pentru faptul că nu a ales, însă fetele susțin că aceasta nu a fost atentă și că Robert a luat deja o decizie. Giuly nu a realizat pe momentul faptul că Robert și-a exprimat dorința de a o cunoaște mai bine pe ea, nu pe Bianca.

Citește și: „A vrut să mai atragă niște susținători”. Antoni aruncă bomba despre Cristina de la ”Casa iubirii”. Fostul concurent a dezvăluit motivul pentru aceasta s-a apropiat de Radu

”Mă bucur pentru Robert că nu a cedat presiunii, că nu a ales dacă nu a simțit”, a spus Giuly.

Nu uitați, emisiunea ,,Casa Iubirii" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?