Bianca, scandal urias la "Puterea dragostei"! Cu cine s-a certat

Autor: A.I.

Bianca, scandal urias la "Puterea dragostei"! Bianca Comanici, castigatoarea "Puterea dragostei" sezonul 1, s-a certat cu o concurenta.

Bianca, scandal urias la "Puterea dragostei"!  Castigatoarea "Puterea dragostei" sezonul 1 s-a certat cu Ligi. Blonda a decis sa rupa orice relatie cu Bianca.

"Din punctul meu de vedere ce ai facut e foarte urat.

N-o sa mai vreau sa ma apropii de tine, ca iti ofer bunatate si imi dai altceva", i-a spus Ligi Biancai.

"Nicio problema", a replicat Bianca.

De curand Bianca s-a certat si cu prietena ei Berna.

Bianca, scandal urias la "Puterea dragostei"!

Bianca de la'' Puterea dragostei'' asteapta un copil? Primele imagini cu mana pe burtica.

Bianca Comanici le-a dat de inteles fanilor ei faptul ca asteapta un copil. Aceasta s-a pozat in oglinda, cu mana pe burtica. In fotografie se vede o usoare crestere a burticii, asa cum ar arata insarcinata in 3 luni.

Bianca nu a rescunoscut, inca, oficial informatia. Dar este bine stiut faptul ca Bianca si Livian isi doresc un copil si ar deveni extrem de fericiti sa fie parinti. Ba chiar mai mult, pana si Nelson Mondialu este acum de acord cu relatia lor. 

Bianca si Livian s-au impacat oficial! 

In ciuda noilor certuri, Bianca si Livian formeaza din nou "un tot", asa cum spune castigatoarea" Puterea dragostei" sezonul 1 intr-un interviu recent.

”Asta este teama mea, atunci când ajung în țară. Pot să stau o săptămâna-două, dar mai mult nu aș rezista fără el, și aș face tot posibilul să fiu cât mai aproape de Livian. Eu mi-am propus ceva...

dacă nu o să concretizăm ceva în casă, am să forțez un pic lucrurile! O să vreau să îi arăt cum sunt eu afară, fiindcă știu că sunt așa cum își dorește el! Totdeauna, mi-am dat seama că sunt genul acela de femeie pe care îl vrea el, dar trebuie să fie sigur de asta. Și dacă noi doi vom locui împreună, Livian o să vadă cum sunt eu că persoană, și o să mă iubească mai mult.
Cu siguranță, o să aibă încredere în mine. Noi suntem un tot!”
, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea.

Nu…nu pot să fiu tratată chiar așa. Nu pot să văd în fața mea cum îți petreci timpul cu altă femeie. Înțeleg că se întâmplă o dată, te duci cu băieții, din distracție, din nevoie, înțeleg lucrul acesta, că bărbații se duc și din nevoie cu alte persoane, dar să nu se afle nimic…Aceasta este părerea mea și modul meu de a vedea lucrurile. ȘI DA, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea. Îmi face mult rău... chiar în perioada aceea, când ei vorbeau, aveam foarte multe coșmaruri, aveam momente când mă trezeam noaptea transpirată și adormeam foarte greu. Adică…îmi făceam foarte mult rău indus…Direct, încercam să nu mă intereseze, dar subconștientul meu funcționa și era lovit, era rănit. Mi-a fost greu, dar, acum, după câteva filmări, un pic s-au mai liniștit lucrurile, sunt și eu mai liniștită, am preferat să nu văd, să nu mă mai uit. Asta e, am încercat să trec peste”, a mai declarat Bianca Comanici.

"Foarte mulți ați zis că eu și Bianca rămân în emisiune pentru bani. Chiar și eu am zis asta la un moment dat, doar ca să vă închid gura. Dar în adâncul sufletului meu, încă din septembrie, am zis așa: eu în clipa în care mă hotărăsc să părăsesc emisiunea împreună cu Bianca, ies cu ea. Ei bine, afară...știți că tata e împotriva relației. Nu e foarte important, dar contează și asta.

Citeste continuarea  aici

Citeste si: Bianca asteapta un copil? A confirmat totul cu mana pe burtica! Prima imagine

Citeste si: Livian a intrat in camera peste Ramona si peste Daiana in timp ce dormeau! Ce le-a facut concurentul

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.