Bianca, scrisoare de suflet pentru Sorin: La final, mi-am dat seama că era alesul meu

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 apr 2022, 08:12
Foto(4)

Bianca, fosta concurentă Casa Iubirii, a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show și a povestit despre experiența trăită în casă, dar și despre relația controversată cu Sorin, despre care spune că s-a îndrăgostit.

Invitată la Teo Show, Bianca, concurenta eliminată în Gala de duminică Casa Iubirii, a făcut dezvăluiri incredibile din culisele competiției, dar și despre relațiile controversate cu Sorin și Robert.

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Mitroi, adevărul despre eliminarea de la Casa Iubirii. Cine a stat în spatele eliminarii si ce dezvaluire-bombă a facut despre una din concurente

Bianca s-ar întoarce în competiție pentru Sorin: Era alesul meu 

Bianca a părăsit show-ul Casa Iubirii în gala de duminică, după ce concurenții au decis să-i mai dea o șansă lui Cătălin. Fosta concurentă a avut un parcurs controversat în cadrul emisiunii, concurentele au spus despre ea că joacă la mai multe capete, iar motivul a fost faptul că ea își îndrepta atenția în două direcții, atât către Sorin, cât și spre Robert. În primă fază, Bianca a crezut că alesul ei este Robert, însă, după ce a părăsit competiția și-a dat seama că este îndrăgostită de Sorin.

”(n.r Care au fost băieții care ți-a făcut cu ochiul?) Robert și Sorin. La final, mi-am dat seama că Sorin era cumva alesul meu, spre el doream să mă îndrept, cu toate că, în primă fază, am crezut că Robert este acela. Eu sunt foarte deschisă, sunt obișnuită mai mult cu băieții și din prisma meseriei.”, a dezvăluit Bianca la Teo Show.

Citeste si: Bianca, răsturnare de situație! La ce gest ar fi recurs Sorin pentru ca Bianca să nu plece din Casa Iubirii?

Bianca a fost întrebată ce ar fi făcut dacă rămânea în continuare în Casa Iubirii și pe ce s-ar fi focusat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”M-aș fi concentrat mai mult pe scopul emisiunii, dragostea. Aș fi încercat să mă detașez mai mult de tensiunile din casa fetelor. Cred că în timp m-ar fi descoperit și ele, cred că m-au judecat mult prea aspru și nu mi-au dat posibilitatea de a mă arăta așa cum sunt”, a mai spus Bianca.

Fosta concurentă a show-ului matrimonial Casa Iubirii a dezvăluit că s-ar întoarce în casă doar pentru a-l cunoaște mai bine pe Sorin, despre care a spus că este alesul ei.

”Doar pentru a-l cunoaște mai bine pe Sorin, în momentul de față asta simt”, a mărturisit Bianca.

Tânăra a adus cu ea și o scrisoare, care speră să ajungă la Sorin, bărbatul de care s-a îndrăgostit în Casa Iubirii.

”Sorin, mi-aș dori să te cunosc mai bine, nu am reușit să fac lucrul acesta și aș vrea să aflu și părerea ta.

Consider că am început o poveste și ar fi păcat să nu o construim mai departe”, a fost mesajul Biancăi pentru Sorin, după eliminarea din Casa Iubirii.

Citeste si: Andreea Mantea și-a învățat fiul să-i facă injecții cu adrenalină. Vedeta se confruntă cu alergii severe: ”Umblu cu pastilele după mine”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?