Bianca se va înfuria teribil pe Radu, după ce acesta va încerca să o denigreze subtil în fața noului concurent Ionuț! „Ești prefăcut!” Aflați ce se va întâmpla miercuri, 6 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 sep 2023, 20:39
Foto(4)

Bianca și Radu, schimb de replici aprige! Concurenta îl va pune la punct pe cel pe care îl considera până de curând cel mai bun prieten din Casa iubirii! „Cine știe ce îi spune lui Ionuț și cine știe ce discuții poartă!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își întâlnească jumătate, întâlniri romantice, dar și despărțiri neașteptate, multe controverse și tensiuni aprige. În ediția de luni, fetele au avut parte de o mare surpriză deoarece un nou concurent și-a făcut apariția în cadrul show-ului. Ionuț le-a încântat pe fete încă de cum a pășit în platou însă de departe cea mai emoționată și plăcut impresionată a fost Bianca, mai ales după ce tânărul a mărturisit că o admira foarte mult și că își dorește să

o cunoască mai bine.

Bianca se va înfuria teribil pe Radu, după ce acesta va încerca să o denigreze subtil în fața noului concurent Ionuț! „Ești prefăcut!”

În ediția de miercuri, 6 septembrie 2023, în Casa iubirii se vor derula noi momente tensionate ce se vor isca din nou între Bianca și Radu. Deși până de curând se considerau cei mai buni amici în cadrul emisiunii, de câteva zile, mai precis de când a intrat noul concurent Ionuț, cei doi au început să se contrazică și chiar să se certe.

Bianca se aștepta că Radu să o susțină în ceea ce privește apropierea ei de Ionuț, însă se pare că amicul ei i-a înșelat așteptările și a dezamăgit-o profund, deoarece a lansat replici acide la adresa ei, denigrând-o subtil în față noului ei pretendent.

Citește și: Un nou concurent s-a alăturat emisiunii ,,Casa iubirii''! Cine este Ionuț și pentru ce fată a venit: ,,Îți cunosc caracterul''

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În ediția de miercuri, Bianca se va înfuria teribil în clipă în care Radu va purta o discuție între patru ochi cu Ionuț, gândindu-se că îi va spune lucruri neadevărate despre ea și despre trecutul ei. Concurenta va încerca să ajungă în casa băieților însă rămâne de văzut dacă va reuși să pună punct speculațiilor lansate de Radu.

Și tot în ediția de miercuri, Lorena și Laurențiu vor ajunge din nou față în față și vor încerca să poarte o conversație însă fără sorți de izbândă deoarece Laurențiu se va arată la fel de reticent și de distant față de ea.

Citește și: Laurențiu, gest neașteptat la adresa Lorenei! Deși au pus capăt cunoașterii, cei doi concurenți încă mai au sentimente unul pentru celălalt! „Da, sunt un pic afectată!” Iată ce s-a întâmplat în Casa iubirii

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?