Bianca si-a deschis sufletul: "Iertare ca nu ti-am ascultat sfaturile!

Autor: L.S.
Actualizat: 24 apr 2020, 17:12

Bianca de la Puterea dragostei si-a deschis sufletul si a transmis un mesaj parintilor ei, in special tatalui ei. Iata ce a spus concurenta.

Bianca a transmis un mesaj emotionant parintilor ei si fratilor, atunci cand a fost invitata in Camera Rosie, de unde a avut ocazia sa le spuna celor de acasa cateva cuvinte.

Concurenta Puterea dragostei este departe de familia ei de un an de zile, iar dorul de casa o copleseste adesea, dupa cum chiar ea recunoste. Si ingrijorarea pentru vremurile grele prin care trecem cu totii o afecteaza pe Bianca, iar tanara si-a deschis sufletul intr-un mesaj emotionant:

" Mi-e tare dor de voi! Nu stiu cum sa incep. Cu mama vorbesc mai des! O sa fie un mesaj special pentru tata! Gandurile mele dintr-un an, de cand nu ne-am vazut sunt cumva neasteptat de multe! Mi se pare ca sunt aici de o eternitate! Ma bucur ca sunt ei bine. Ii visez si asta ma face sa imi treaca din dor.

Mi-as dori sa imi petrec o zi cu ei! Le doresc din suflet pace si liniste. Multumesc tata pentru modul in care m-ai crescut! Imi pare rau ca nu te-am ascultat si pentru tot ce am facut. Nu am fost un copil prea cuminte si sper sa ma ierte! Mi s-au deschis ochii acum si sunt omul care sunt acum! Ii sfatuiesc pe adolescenti sa asculte sfaturile parintilor! Parintii ne vor binele! Mi-e foarte dor de ei.
Noroc ca e Livian aici! Imi aminteste de tata si ma bucur ca e asa de autoritar cu mine! Sper ca ai mei sa treaca cu bine peste aceasta perioada grea!"
, a spus Bianca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata mesajul integral al Biancai:

Citeste si: Mai rar asa ceva! Cui i-a transmis Gabriel cele mai emotionante cuvinte: "Am mai gresit si eu, mami, tati! O sa fiu alaturi e voi toata viata mea!"

Citeste si: Catalin si Andy, pusi la zid de concurentii Puterea dragostei: "Astia fac orice pentru bani!"

Citeste si: Scandal monstru intre fete! Ligi e acuzata ca ia partea cui nu trebuie! "Esti indragostita de ciobanul ala? Ii cade acidul din fata"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.