Bianca și-a ieșit din minți din cauza insinuărilor lui Robert! „Nu depinde de mine că tu n-ai sentimente pentru ea!” Iată ce decizie neașteptată a luat Andreea Mantea în privința Biancăi, în timpul conflictului aprig dintre ea și Robert

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 apr 2023, 20:44
Foto(5)

Momente dramatice astăzi în Casa iubirii! Bianca a răbufnit aprig la adresa lui Robert! Iată ce pedeapse au primit cei doi concurenți din partea Andreei Mantea! „Te rog să ieși din casă! Afară! Și să îți controlezi tonul!”

Concurenții din Casa iubirii au avut parte și astăzi de o atmosfera tensionată, deoarece s-a iscat un nou conflict aprig de această dată între Bianca, Robert și Mihaela. După ce în ediția de miercuri lucrurile au scăpat de sub control și s-a declanșat o ceartă teribilă între Ionuț, Nona și Patrick, astăzi, un nou triunghi al reproșurilor și al insinuărilor s-a conturat în platoul emisiunii Casă iubirii.

Bianca și-a ieșit din minți din cauza insinuărilor lui Robert! „Nu depinde de mine că tu n-ai sentimente pentru ea!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a fost o atmosferă tensionată. Nici bine nu s-au calmat spiritele după cearta aprigă de miercuri, dintre Ionuț, Patrick și Nona, că astăzi s-au precipitat din nou lucrurile. De această dată, a izbucnit o ceartă de proporții între Bianca, Robert și Mihaela.

Totul a plecat de la reproșurile aduse de Mihaela lui Robert, căruia i-a spus că a dat semne clare că nu vrea să formeze un cuplu cu ea. Pe de altă parte, Robert i-a reproșat Mihaelei faptul că s-a lăsat influențată de Bianca, în timpul discuțiilor purtate la hotel după filmări și tocmai acest lucru l-a determinat să se îndepărteze de ea.

La un moment dat însă, Cristina a intervenit și a subliniat faptul că Robert ar fi afirmat după date-ul avut cu Mihaela, că admira încă felul de a fi al Biancăi și caracterul ei puternic. Fapt ce a înfuriat-o teribil pe Bianca, deoarece a ajuns fără voia ei în mijlocul disputei dintre Mihaela și Robert și mai mult decât atât a fost acuzată indirect de faptul că ar fi contribuit la despărțirea celor doi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În momentul în care Andreea Mantea și-a făcut apariția în Casa iubirii, tensiunile au atins apogeul, iar Bianca a răbufnit și mai aprig la adresa lui Robert și i-a transmis replici dure pe un ton ridicat și tăios. Fapt ce a determinat-o pe Andreea Mantea să îi ceară Biancăi la un moment să părăsească platoul și să meargă afară pentru a lua o gură de aer proaspăt în speranța că se va calma și astfel va putea să

își controleze și tonul.

Andreea Mantea: Vrei să ieși să iei o gură de aer să te liniștești?

Bianca: Chiar aș vrea, da!

Andreea Mantea: Te rog să ieși din casă! Afară! Să iei o gură de aer! Să tragi aer că lumea în piept și să te întorci și să îți controlezi tonul!

Citește și: Momente tensionate în Casa iubirii! Ionuț i-a reamintit Nonei că a vrut să-l sărute! Ce explicație a adus concurenta, chiar în prezența actualului ei iubit! „El s-a lepădat de mine pentru altă fată!” Iată cum a reacționat Patrick

Citește și: Mihaela va izbucni în lacrimi din cauza lui Robert! „Am înțeles foarte bine, nu vrei să fie nimic între noi! Îmi scoți ochii pentru orice!” Bianca va fi dată afară din platou! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 6 aprilie, de la 10:00 și 16:30

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?