Bianca și Adrian, dulce împăcare! „Îți pare rău că ai ridicat tonul la mine” Aflați ce își vor spune cei doi îndrăgostiți, marți, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 iul 2022, 19:59
Foto(5)

Bianca și Adrian își vor spune din nou replici acide însă în cele din urmă vor ajunge la un numitor comun și dulce le va fi împăcarea!

În Gala de duminică Grațiela a fost concurenta care a părăsit emisiunea Casa iubirii, după că a ajuns fost nominalizată alături de Odeh și Alexandra. După plecarea Gratielei, în prima ediție a săptămânii, Odeh și-a așteptat și el sentința, deoarece în timpul Galei, partenera lui a mărturisit faptul că au încălcat împreună regulamentul emisiunii și își dorește să părăsească amândoi show-ul. Astfel, în ediția luni, Andreea Mantea a anunțat că Odeh a fost descalificat din cauza încălcării regulamentului și va pleca acasă, unde își va putea continuă relația cu Grațiela.

Bianca și Adrian, dulce împăcare! „Îți pare rău că ai ridicat tonul la mine”

În ediția de marți, dragostea va pluti din nou în aer în Casa iubirii. Deși ajung din nou la ceartă și chiar își vor spune replici acide și dureroase, în cele din urmă, Bianca și Adrian vor constată că nu pot rezistă unul fără altul și atunci vor decide să își continue relația.

Citeste si: Scandal după eliminarea Gratielei de la Casa Iubirii. Primele declarații ale fostei concurente: "Cu cine mă pun, cu o needucata care nu știe să poarte o conversație!"

Mai întâi cei doi vor încerca să își lămurească toate problemele apărute între ei în ultima vreme. Mai mult decât atât, Adrian îi va reproșa lui Radu faptul că i-a jignit iubita și îi da de înțeles să nu se mai repete deoarece nu îl va mai ierta niciodată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca îl iartă pe Adrian deși tânărul ridicase din nou tonul în discuțiile lor. Cei doi îndrăgostiți se retrag într-un spațiu mai ferit acolo unde își vor spune cuvinte frumoase și pline de iubire și se vor sărută pasional. Aceștia își promit că nu îi vor mai lasă pe cei din jur să le influențeze negativ relația ci vor fi din ce în ce mai puternici pentru a-și apară poveste de dragoste.

Citeste si: Andreea Mantea, anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre băieți a fost descalificat! Iată ce anume a dus la eliminarea concurentului și ce reacții s-au stârnit!