Bianca și Adrian, în pragul despărțirii! Concurenta izbucnește în lacrimi! „L-am idealizat prea mult” Aflați ce se va întâmpla cu relația celor doi, vineri, 17 iunie, într-o nouă ediție Casa iubirii, de la 10:00 și 15:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 iun 2022, 22:03
casa iubirii Foto(4)

Bianca, in lacrimi amare

Sursa: Captură KANAL D

Bianca și Adrian ajung să se certe! Sorin face dezvăluiri neașteptate despre Bianca, iar Adrian se arată destul de deranjat.

La începutul săptămânii concurenții din Casa iubirii au fost surprinși de apariția unui nou băiat, Odeh, dar și a unei noi fete, Nicoleta, care au făcut furori încă de când au pășit în platoul emisiunii. În ediția de joi, în Casă iubirii, gelozia a plutit în aer, deoarece Larisa a fost extrem de deranjată de faptul că Alexandra s-a întâlnit în camera roșie cu Ionuț.

Bianca și Adrian, în pragul despărțirii! Concurenta izbucnește în lacrimi! „L-am idealizat prea mult”

După tensiunile apărute între Larisa și Ionuț, în ediția de vineri, în Casa iubirii, un alt cuplu ajunge în pragul despărțirii. Bianca și Adrian își vor spune replici acide. Sorin lansează afirmații neașteptate la adresa Biancăi, iar Adrian se arată extrem de deranjat.

Sorin: Dacă tu nu ai putut să mă ai, nu influența negativ alte persoane!

Bianca: Sunt într-o relație ai grijă ce vorbești, te rog frumos!

Adrian: Stai, Bianca! Tu voiai să mă închizi într-o camera și să arunci cheia și să mă vizitezi doar tu sau cum!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Totul a plecat de la faptul că eu l-am idealizat prea mult!(...)

Nu trebuie să-mi demonstrezi nimic, atâta timp cât tu mă consideri superficială și nu știu cum!”, spune Bianca.

Bianca va izbucni în lacrimi și îi va da de înțeles că au deranjat-o teribil replicile lui Adrian. Cei doi vor încerca apoi în camera roșie să discute pentru a-și rezolva problemele, însă aparent fără sorți de izbândă. Rămâne de văzut ce decizie vor lua Bianca și Adrian în privința relației lor, vineri, într-o nouă ediție incendiară Casa iubirii, de la ora 10:00 și 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea, apariție mai puțin obișnuită în mediul online. Iată ce a postat vedeta în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare: ”Are ceva?”

Citeste si: Unde s-a refugiat Natalia după eliminarea de la Casa Iubirii și ce spune despre sărutul pe care Sorin i l-a furat: "A fost sălbatic!"