Bianca și Adrian, despărțire cu lacrimi si regrete! Pentru Kinga și Nicolas dragostea plutește in aer! Cei doi concurenți se sărută pasional! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație Casa iubirii, miercuri, 13 iulie, de la 10:00 și 16:30 la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 iul 2022, 09:58
casa iubirii Foto(8)

Bianca regreta despărțirea de Adrian

Sursa: Captură KANAL D

După Larisa și Ionuț, un alt cuplu a ajuns în pragul despărțirii! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii!

Deși în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, niciun concurent nu a plecat acasă și au rămas în aceeași formulă încă o săptămână, în ediția de luni, un nou băiat a călcat pragul casei fetelor și a stârnit mari controverse în rândul băieților, care nu se așteptau că un nou concurent să între în emisiune. Andrei, în vârstă de 31 de ani, este originar din Deva și a venit în Casa iubirii pentru a caută jumătatea și pentru a-și clădi o relație serioasă.

Și tot în prima ediție a săptămânii unul dintre cele mai solide cupluri s-a destrămat. Larisa și Ionuț și-au spus adio și au lăsat în urmă o relație de aproape trei luni.

Citeste si: Relația dintre Bianca și Adrian era sortită oricum eșecului! Cine a spus asta din capul locului: "Nu au nicio legătură, dar aveau nevoie de aceasta lecție de viață!"

Bianca și Adrian, despărțire cu lacrimi și regrete! Pentru Kinga și Nicolas dragostea plutește în aer

Marți în Casa iubirii, Kinga și Nicolas încearcă să se apropie din ce în ce mai mult și să se cunoască mai bine, însă nu găsesc încă un numitor comun care să îi unească într-un cuplu cu adevărat.

Citeste si: “Casa iubirii”, primul loc în inimile românilor! Ediția de ieri a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

În ediția de miercuri, Kinga și Nicolas sunt filmați în timpul întâlnirii avute în afară platourilor de filmare, într-o locație inedită, acolo unde s-au plimbat, s-au relaxat și au încercat din nou se cunoască mai bine și să socializeze. În cele din urmă cei doi tineri ajung să se îmbrățișeze și chiar să se sărute pasional, iar Kinga recunoaște că a reușit să depășească anumite bariere pe care le simțea între ea și Nicolas.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nicolas: Sper că lucrurile vor lua o direcție și mai bună!

Kinga: Eu mă bucur pentru acest date! Am reușit să trec peste niște bariere!

Dacă între Kinga și Nicolas se naște o idilă frumoasă și se bucură unul de altul într-un cadru romantic, în mijlocul naturii, în Casa iubirii lucrurile se vor precipită din nou.

După Larisa și Ionuț, un alt cuplu aparent solid și reușit, ajunge în pragul despărțirii.

Bianca și Adrian se întâlnesc în camera roșie unde încearcă să discute și să își rezolve noile probleme apărute între ei, însă în cele din urmă aceștia decid să pună punct relației lor și să meargă mai departe pe drumuri diferite, spre marea uluire a tuturor concurenților. Rămâne de văzut dacă cei doi foști iubiți își vor mai da sau nu o șansă, în ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30 la

Kanal D!

Citeste si: Întâlnirea Kingăi cu Nicolas s-a transformat într-un schimb de replici acide. Concurentul dă cărțile pe față despre blondină: ”Noi doi nu ne potrivim”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.