Bianca și Alex, tensiuni de proporții în Casa iubirii! Concurentul și-a exprimat din nou dezamăgirea față de gesturile iubitei sale! Bianca a criticat aprig reacția lui Alex! „Eu sunt dezamăgită că ii dai satisfacție”

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 mai 2023, 16:45

Alex, supărat foc pe Bianca, după ce concurenta a dezvăluit că poartă la gât un lănțișor primit de la Robert! „Sunt efectiv dezamăgit! Porți lănțișorul ăla! Îl văd ca pe un accesoriu primit de la omul care constant comentează despre relația noastră și vorbește urat despre relația noastră”

Concurenții din Casa iubirii se confruntă zi de zi cu noi controverse, cu surprize plăcute sau mai puțin plăcute însă și cu multe răsturnări neașteptate de situație, care îi pun la grele încercări mai ales pe cei care deja au o relație în cadrul show-ului. După ce în ediția precedentă în platoul emisiunii a plutit o atmosfera plină de emoții și suspans, deoarece Andreea Mantea a anunțat descalificarea Nonei, iar Patrick a trecut prin momente extrem de dificile, în ediția de astăzi, s-au iscat noi tensiuni între Bianca și Alex, care au ajuns din nou într-un mare impas.

Bianca și Alex, tensiuni de proporții în Casă iubirii! Concurentul și-a exprimat din nou dezamăgirea față de gesturile iubitei sale

În ediția de astăzi, Patrick a deschis un subiect sensibil pentru Bianca și Alex, care tocmai din această cauză au ajuns din nou la momente tensionate și replici acide. După ce Patrick i-a admirat lănțișorul purtat la gât, Bianca a dezvăluit în față tuturor că l-a primit în dar din partea lui Robert și a decis să îl asorteze la ținută ei de astăzi.

Citește și: Bianca a pus piciorul în prag! Concurenta a luat o hotărâre radicală în privința lui Laurențiu! „Eu vreau să nu-ți dau ție de înțeles chestii greșite” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! Ce replici acide au lansat Robert și Radu

În vreme ce Bianca povestea cu nonșalanță faptul că a primit un cadou de la Robert pe care îl și poartă, Alex s-a arătat extrem de deranjat de întreagă situație creată.

Vizibil afectat și măcinat din nou de gelozie, Alex a mărturisit că se simte foarte dezamăgit de gestul partenerei sale și mai mult decât atât i-a subliniat că s-a supărat teribil.

Pe de altă parte, Bianca a încercat să remedieze problema susținând că și ea la rândul ei se simte dezamăgită de reacțiile lui, pentru că prin comportamentul lui nu face decât să îi ofere satisfacție lui Robert, care se bucură pentru eșecul relației lor.

În cele din urmă, Bianca a decis să își scoată lănțișorul de la gât pentru că apele să se calmeze de ambele părți.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick: E frumos lănțicul tău!

Bianca: Da, mulțumesc! Robert mi l-a dat!(...) Alex dar nu putem să vorbim normal? Sau ai de gând să o faci pe supăratul?

Alex: Nu sunt supărat Bianca! Sunt efectiv dezamăgit, nu vreau să vorbesc pe tema asta!

Bianca: Te rog frumos Robert să nu îmi mai dai nimic și Alex, nu o să port acest lanț! Gata situația!

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț dureros! „Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare!” Nona și Patrick au izbucnit în lacrimi

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?