Bianca și Aleyna, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată de la ce anume s-a iscat disputa concurentelor și cum a încercat Robert să le medieze! „Ședința cu părinții!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 feb 2024, 20:25

Robert a incercat sa remedieze situatia tensionata dintre Aleyna si Bianca

Sursa: Captură KANAL D

Robert, față în față cu Bianca și Aleyna, încercând să medieze scandalul izbucnit între ele la scurt timp după Gală! „Nu mi-a plăcut deloc ce s-a petrecut să știți!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea și să lupte pentru a formă un cuplu, dar și multe răsturnări uluitoare de situație. În cea mai recentă Gală, concurenții au trecut că de obicei prin emoții teribile și suspans deoarece Julia, Larisa și Marius au ajuns în pragul eliminării, iar în cele din urmă, cel care a ajuns la un pas de a pleca acasă a fost Marius.

Salvarea lui a venit însă din parte susținătorilor lui Robi, care în calitate de lider al casei băieților a fost mai votat decât Virginia, liderul din casă fetelor și astfel și-a salvat colegul.

Robert, față în față cu Bianca și Aleyna, încercând să medieze scandalul izbucnit între ele

O nouă săptămână a început astăzi în Casa iubirii, într-o atmosferă tensionată, deoarece o ceartă aprigă s-a iscat în casa fetelor, unde Bianca și Aleyna au ajuns la cuțite, după ce aceasta din urmă și-a exprimat nemulțumirea față de comportamentul colegei sale.

Totul a plecat de la faptul că Aleyna a mărturisit că în Gala de duminică, Robert ar fi avut șanse foarte mari să fie votat de către ea.

„Am menționat că Robert ar fi putut fi un posibil vot spre eliminare din partea mea, ar fi avut un vot!”, a spus Aleyna.

În ediția de astăzi, Robert a mers în casa fetelor, pentru a încerca să afle ceea ce s-a petrecut de fapt între cele două concurente care au ajuns să se certe aprig din cauza lui.

Tânărul le-a cerut Biancăi și Aleynei să meargă împreună cu el în grădină, pentru a lămuri întreaga situație.

Citește și: Virginia și Robi, suspectați de fete că ar vorbi în privat, prin mesaje! „Vorbiți prin telepatie?” Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală astăzi în Casă iubirii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Robert: „Mulțumesc că ați acceptat să vorbiți cu mine! Nu mi-a plăcut deloc ce s-a petrecut să știți! Vreau să încep cu începutul! De unde s-a născut acest subiect? Din cauza că tu ai zis că vrea să mă voteze ea pe mine? Și cum s-a continuat?”

Bianca: „Da! S-a continuat cu ea spunându-mi că oricum băiatul nici nu s-a declarat într-o cunoaștere! Că oricum tu te-ai uitat numai după Giuly la plecare! Că nu te-ai uitat deloc la mine!”

Aleyna: „Ea mi-a reproșat că nu l-am votat pe Ștefan lider pentru că tu ai vrea să dai în Robert într-o Gala! Să-l votezi! Și i-am zis Biancăi: «Eu nici măcar nu te-am rugat să-l votezi pe Ștefan!» și nu înțeleg deranjul ei! Că ai fost tu, Patrick și Marius! Tu m-ai întrebat pe mine în Gala: «Nici eu nu am cunoaștere! M-ai fi votat și pe mine?» și eu ți-am zis că da!”

Citește și: Gală plină de suspans în „Casa iubirii”! Întorsătură dramatică pentru concurentul care a fost eliminat