Bianca si Berna s-au impacat si au spus totul despre femeile cu care au fost tradate de Livian si Philip: "Niste femei usoare!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 13 oct 2020, 11:08
Bianca si Berna, impacare cu dezvaluiri

Bianca si Berna, foste concurente Puterea dragostei s-au impacat si au vorbit despre femeile cu care fostii iubiti le-au tradat.

Bianca si Berna s-au impacat, dupa o perioada de cateva luni de zile in care nu au mai vrut sa auda una de cealalta. Ruptura dintre cele doua foste concurente Puterea dragostei, care erau nedespartite cat timp au fost in Turcia s-a produs chiar la Marea Finala Puterea dragostei, cand Berna a acuzat-o pe Bianca de tradare, cand i-a promis ei trofeul si apoi s-a razgandit declarand ca i-l va da lui Ligi.

Impacare cu dezvaluiri

Cele doua au ingropat securea razboiului si s-au impacat, unite fiind de o veche prietenie, dar si de faptul ca fiecare intelege suferinta celeilalte, dupa ce s-au despartit de iubitii cu care au plecat de la Puterea dragostei.

Atat despre Berna, cat si despre Bianca, toata lumea credea ca vor trece la urmatorul nivel in relatiile lor si ca se vor casatori cu iubitii lor, Philip, respectiv Livian.

Dar iata ca viata are mereu surprize, iar cele doua fete sunt acum singure si dezamagite.

Citeste si: Bianca Comănici a dat verdictul: "Livian e în depresie!" Cum a reacționat fosta concurentă de la Puterea Dragostei după ce el a spus ca va dezvălui tot adevărul despre ea?

In emisiunea" Totul despre Puterea dragostei By Cornelia Ionescu", cele doua au facut dezvaluiri si au vorbit despre impacarea lor, dar si despre femeile din vietile fostilor iubiti.

"Daca am putut-o ierta pe Simina, nu aveam cum să nu o iert pe Berna, pentru că nu mi-a făcut atât de mult rău. Auzeam ce mai spunea ea despre mine și mereu vorbea frumos despre mine și mă lăuda, niciodată nu a fost răutăcioasă, de aia sunt și aici”, a declarat Bianca, cea care a castigat de doua oro trofeul Puterea dragostei.

Florentina, subiect de discutie la impacarea Bernei cu Bianca

Bianca si Berna au vorbit si despre noua iubita a lui Livian, cea pentru care Bianca a fost parasita. Berna a spus ca Florentina nici nu se compara cu Bianca si ca nu il intelege pe Livian.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" La cât de frumoasă este Bianca, nici nu se compară cu ce iubită are Livian acum. Am și zis, pentru că ăsta este adevărul, oricine vede asta. Adică, nici nu se compară cu tine, nici măcar 1 la sută. Nici la suflet, nici la frumusețe, la nimic. Eu nu pot să îl înțeleg pe Livian, ce o fi văzut la fata asta, nu pot să îmi explic.

Nu se compară, e cer și pământ”, a spus cu convingere Berna.

Citeste si: Berna, mesaj pentru Philip după ce s-au despărțit: "Când am văzut cu cine m-ai înșelat..."

Bianca a fost ceva mai retinuta, insa este sigura ca Livian si Philip vor regreta ca le-au inselat si au ales femeile nepotrivite.

Păi pe el nu îl interesa aspectul fizic, e un subiect în care nu că nu aș vrea să intru. Nu e vorba de el, dar nu merită ea atâta importanță, să stau să vorbesc despre ea, e o persoană care nu există, nu ai cum să te bagi. Și când am vorbit cu Berna zilele trecute, ele sunt niște femei ușoare, că nu ai cum să te bagi peste un om care vezi că iubește, că este îndrăgostit, să sari pe el. Eu nu aș face asta, dacă aș vedea acest lucru, nu m-aș băga. Nu sunt un pansament, sunt un pic de cremă, să treacă. Nu ne vor uita, noi nu am trecut prin clipe urâte. Ei o să ne regrete 100%. Ei nu au simțit durerea pe care am simțit-o noi”, a dezvăluit Bianca Comănici, la „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”.

Citeste si: Livian, declarație de dragoste pentru Florentina. A vrut să le dovedească tuturor cât de mult o iubește: "Împreună..."

Citeste si: Philip, mesaj clar pentru Berna. Ce ar trebui să schimbe la ea pentru a forma din nou un cuplu? I-a spus totul printre lacrimi

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.