Bianca si Bobicioiu, fata in fata: Razboiul fostilor iubiti continua! Iata ce replici acide si-au spus!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 aug 2021, 08:25

Bianca, foc si para pe Alex Bobicioiu.

Desi au format un cuplu ce parea sa fie de durata, Bianca si Alex Bobicioiu nu au reusit nici pana astazi sa ingroape securea razboiului, dupa despartire.


Pe de o parte, Bianca a continuat sa il tachineze pe fostul ei iubit, in speranta ca va reusi sa ii recucereasca inima, iar pe de alta parte Bobicioiu, care nu isi mai doreste deloc o relatie cu ea, dupa tot ceea ce s-a petrecut intre ei.

Citeste si: Ricardo, fostul concurent de la "Puterea dragostei", asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! Iata cum a fost surprins tanarul, la scurt timp de la iesirea din "casa iubirii"!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Bianca a fost extrem de deranjata de atitudinea fostului ei iubit, caruia i-a daruit o camasa. Se pare ca acesta nu a apreciat gestul fetei si a obiectat ca este mult prea ieftina.

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum s-a tuns si unde a ales sa isi faca noul tatuaj!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.