Bianca si Bobicioiu s-au impacat la un an de la despartire! Cei doi au venit impreuna la emisiune si au recunoscut!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 sep 2020, 16:55
Alex Bobicioiu si Bianca Comanici

Bianca Comanici si Alex Bobicioiu au fost invitatii Corneliei Ionescu la o emisiune WOWbiz live. Cei doi au recunoscut ca s-au impacat.

Bianca Comanici si Alex Bobicioiu au pus batista pe tambal in conflictul care a inceput in emisiune intre ei dupa ce s-au despartit.

Invitati de Cornelia Ionescu la emisiunea live de pe WOWbiz.ro, realizata cu ocazia zilei Thalidei, cei doi au recunoscut ca nu mai au resentimente unul fata de celalalt. Ba chiar Bianca a dezvaluit ca Bobicioiu ii tot scria.

"Ma intrebai unde stau si imi ziceai sa vedem un film impreuna", a spus Bianca Comanici.

Bobicioiu s-a scapat si a dezvaluit si zona in care locuieste Bianca, cartierul Colentina.

Bianca Comanici si Alex Bobicioiu, scurta relatie in show

Bianca Comanici si Alex Bobicioiu au format, pentru o scurta vreme, o relatie in show-ul Puterea dragostei.

Cei doi s-au despartit dupa putin timp, iar, ulterior, Bianca Comanici a mai avut o relatie scurta si cu Alex Oianu.

Niciunul dintre ei nu avea, insa, sa fie marea dragoste din show a Biancai Comanici, cel pe care l-a iubit, cu adevarat, fiind Livian Nelson Pop. Ea recunoaste ca inca are sentimente pentru acesta.

Intrebat in emisiunea de pe WOWbiz.ro daca a iubit-o pe Bianca, Alex Bobicioiu a raspuns: "N-am iubit-o, dar mi-a placut".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Thalida a facut si ea dezvaluiri despre Alex Bobicioiu, spunand ca acesta ii zice ca vrea o familie si un copil, dar ca schimba iubitele extrem de rapid, chiar si la cate o zi distanta.

Bianca il iubeste in continuare pe Livian!

Bianca Comanici a marturisit, la Teo Show, ca il iubeste in continuare pe Livian Nelson Pop.

„Am început să scriu un jurnal și am hotărât să scriu în fiecare seară despre toate sentimentele pe care le am în acea zi. La sfârșitul paginii scriu concluzia, «azi îl iubesc» sau «azi nu îl iubesc» pentru că ceea ce postează el îmi influențează foarte mult sentimentele. 

El știe că sunt destul de schimbătoare, dar ajung să îmi dau seama că tot îl iubesc și ceea ce fac, fac tot din ciudă.

J urnalul ăsta o să fie  public la un moment dat. Am și zile când nu pot să scriu deloc pentru că mă doare atât de tare ceea ce face”,  a spus Bianca Comanici la Teo Show.

„Am ajuns să îl cunosc pe Livian. Eu aș putea acum să arăt ceea ce simt cu adevărat, dar nu o să fac asta niciodată, pentru că ceea ce face el acum, ceea ce face el, nu face decât să mă ajute.

Eu nu am de ce să plâng pentru faptul că el este cu altă persoană.

Am văzut imagini din pat, imagini sărutându-se, am văzut mai mult decât e suficient. Pe moment eram deranjată, dar m-a ambiționat să devin mai bună, să îi arăt ce a pierdut până când nu o să mă mai intereseze”, a reactionat ea la faptul ca Livian are o noua iubita.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.