Bianca si Bogdan, confruntare aprinsa, in casa "Puterea dragostei"! Si-a pierdut concurenta si ultimul prieten din competitie? Iata de la ce anume a plecat totul!

Autor: Daniela Iliuta

Bianca i-a cerut socoteala lui Bogdan pentru gestul lui din Gala, cand a votat-o sa plece din competitie.

Vizibil deranjata de gestul lui Bogdan, care a votat-o in Gala, sa plece din casa "Puterea dragostei", Bianca i-a cerut explicatii.
Pe de alta parte, Bogdan a incercat sa se absolve, reamintindu-i Biancai sprijinul pe care i l-a oferit in momentele in care toti ceilalti concurenti din casa au respins-o si au pus-o la zid.


"In ciuda faptului ca toti din casa s-au luat de ea, eu am fost singurul care nu am avut nimic cu ea! Cred ca ar trebui sa-mi multumeasca, ca am fost aici langa ea si am sustinut-o atata timp! Toti
din casa sunt impotriva ei!", a spus Bogdan.

Bianca i-a reprosat ca urmat exemplul colorlalti baieti, votand-o in Gala de sambata, in ciuda faptului ca a stiut de la inceput ca ea nu este protejata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Si daca toti au un punct de vedere, trebuie sa il ai si tu? Nu ma asteptam din partea ta! A fost strategie sa ma votati toti pe mine? De ce m-ai votat?", a spus Bianca.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.