Bianca și Ionuț au trecut la alt nivel al relației lor! Iată cum a reacționat Radu și ce acuzații a lansat la adresa celor doi concurenți! „Mie mi s-a părut totul plănuit!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 oct 2023, 18:11

Bianca și Ionuț, puși la zid de Radu! Cei doi îndrăgostiți au decis să pună capăt perioadei de cunoaștere și să devină un adevărat cuplu! „Nu mai suportăm cuvântul cunoaștere!” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Îndrăgita emisiune Casa iubirii, aflată la cel de-al doilea sezon, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, întâmplări neașteptate, noi concurenți dornici să își caute perechea, dar și multe controverse și conflicte iscate fie din gelozie, fie din prea mult orgoliu. După ce în ediția de joi, Antoni a răbufnit și a lansat critici și reproșuri aprige la adresa Juliei, iscându-se o discuție aprinsă, în ediția de astăzi, a predominat o atmosfera romantică, deoarece Bianca și Ionuț au anunțat că au devenit un cuplu, însă anunțul lor nu a fost lipsit de critici.

Radu a fost cel care a simțit nevoia să intervină pentru a sublinia faptul că în relația celor doi concurenți pare totul planificat.

Radu, acuzații uluitoare la adresa cuplului format din Bianca și Ionuț! Cei doi îndrăgostiți au decis să devină un adevărat cuplu

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Bianca și Radu au anunțat colegii și telespectatorii că au încheiat perioada de cunoaștere și că au decis să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Cei doi tineri par din ce în ce mai apropiați și au dat de înțeles că își doresc să clădească pas cu pas o relație serioasă și stabilă.

Anunțul lor a stârnit un val de urări de bine și bucurie din partea unor colegi, iar pe de altă parte au existat și voci răutăcioase care nu numai că s-au îndoit de parcursul relației lor, ci au subliniat chiar faptul că totul pare bine calculat și planificat doar de dragul show-ului.

Citește și: Patrick și Patricia de la „Casa Iubirii” s-au întâlnit în club „Eu cu Patrick am mai ținut legătura” Mai există sau nu sentimente între cei doi

Bianca: Eu mă bucur că în sfârșit suntem împreună! Oficializarea asta mă face să mă simt și eu mai liniștită!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ionuț: Eu nu mai suportăm cuvântul cunoaștere! Pentru că nu mă simțeam că într-o cunoaștere, mă simțeam că într-un cuplu!

Catinca: Ne bucurăm pentru voi!

Ionuț: Eu în momentul de față mă văd cu Bianca și pe viitor! Nu mi-e frică să mă gândesc la viitor!

Cristina: Mi se pare cam devreme pentru asta!

Radu: Mie mi s-a părut totul plănuit. Tu ai venit cu cadoul, tu știai. Ai venit și tu cu un cadou pentru el. El avea cadou pentru tine.

Citește și: Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?