Bianca și Ionuț de la „Casa Iubirii” au avut primul sărut „Pare că îl sorbeai” Cum au reacționat concurenții din casă după afirmațiile făcute de Ionuț?

Author: Diana Bostan
Actualizat: 13 sep 2023, 22:42

Bianca și Ionuț s-au sărutat la date

Sursa: Captură KANAL D

Surpriză pentru doi concurenți din „Casa Iubirii”. Bianca și Ionuț au avut parte de un date romantic, însă Bianca a izbucnit în lacrimi. Care este motivul?

Bianca și Ionuț au avut parte de un picnic și de plimbare romantică în parc. Date-ul celor doi s-a sfârșit cu un sărut mult așteptat.

Ionuț și Bianca, primul date în afara casei

Cei doi concurenți s-au plăcut din prima clipă și vor să construiască ceva frumos și de durată, dar cu pași mici. În ediția de miercuri a emisiunii „Casa Iubirii”, concurenții au putut vedea date-ul dintre Ionuț și Bianca.

Citește și: Ella Tina, dezvăluiri despre relația cu Jador „Mă caută o dată la două zile” Ce spune bruneta despre o împăcare cu manelistul?

Bianca și Ionuț au avut parte de un date în natură. S-au plimbat, s-au îmbrățișat, dar au discutat și lucruri profunde, lucruri ce au făcut-o pe Bianca să lăcrimeze.

Citește și: Lorena, în lacrimi! Laurențiu o pune la zid: "Fă-ți meciul!" Cei doi concurenți vor să părăsească emisiunea. Aflați ce se va întâmpla joi, 14 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Îmi place tot la tine, chiar tot, și sunt foarte sincer. Ești foarte puternică și mă face pe mine să dovedesc chestii. Nu este ușor și nu vreau să fie ușor. Vreau să lupt”, sunt vorbele spuse de Ionuț și care au cucerit-o pe Bianca.

Bianca a avut și anumite curiozități în privința lui Ionuț

Deși cuvintele lui Ionuț au lăsat-o fără cuvinte, Bianca a avut și o curiozitate.

Concurenta l-a întrebat pe Ionuț dacă îl deranjează faptul că fostele sale relații au fost expuse la TV.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Eu nu mă uit niciodată în trecut, chiar niciodată. Eu întotdeauna am lăsat trecutul în spate. Ce a fost în trecut, rămâne în trecut”, a răspuns Ionuț.

Citește și: Sar scântei în „Casa Iubirii” Robert a pus tunurile pe Lorena „I-am promis Lorenei că nu mă bag între ei”

Din peisaj nu avea cum să lipsească o ședință foto. După ce Ionuț i-a făcut Biancăi mai multe poze, a venit și rândul concurentei să-și demonstreze talentele în domeniul fotografiei.

Radu a observat faptul că Bianca a rămas fără cuvinte și nu părea prea atentă la ce spune Ionuț, ci mai degrabă îl sorbea din priviri.

„Biancăi nu prea îi păsa de ce spui, mai degrabă se uita la tine. Părea cucerită”, a glumit Radu.

Citește și: Discuții aprinse între Lorena și Laurențiu: „Când dormeai la mine în brațe trebuia să te intereseze” Aflați ce se va întâmpla miercuri, 13 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bianca și Ionuț au surprins pe toată lumea cu momentul sărutului: „Cred că mi-ar părea mai rău dacă nu o fac, decât dacă o fac”, a spus

Bianca.

Radu, deranjat de vorbele celor doi

Deși impresionat de atitudinea Biancăi, Radu a avut și anumite nemulțumiri la adresa lui Ionuț. Acesta s-ar fi referit la ceilalți concurenți sau la cei ce îi critică ca la niște „pioni”.

Ionuț și Cristina au încercat să-i explice, însă Radu pare să nu fi trecut peste aceste vorbe spuse de concurent la date.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?