Bianca și Ionuț, momente romantice la primul lor date în afara platourilor de filmare! Julia și Cosmin au savurat și ei prima etapă a perioadei lor de cunoaștere! Iată cum au decurs date-urile lor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 oct 2023, 19:51
Foto(4)

Bianca și Ionuț, alături de Julia și Cosmin au avut parte de întâlniri romantice în afara platourilor de filmare! Iată ce s-a întâmplat cu cele două cupluri și ce mărturisiri uluitoare și-au făcut!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de momente de senzație trăite la intensitate maximă. Aceștia sunt dornici să își întâlnească jumătatea și să își construiască relații serioase, însă se confruntă și cu multe situații dificile și tensiuni aprige. În această săptămână, Lorena și Laurențiu au reușit să își rezolve problemele și au redevenit un cuplu, însă pe de altă parte, Mihaela și Robert au ajuns din nou într-un mare impas și sunt la un pas de a-și spune adio.

În ediția de astăzi, Larisa și Antoni și-au adresat replici aprige și sunt la un pas de a pune capăt perioadei lor de cunoaștere. Radu a fost cel care a pus-o la zid pe Larisa, acuzând-o că nu are deloc sentimente pentru Antoni și că se gândește încă la George.

Bianca și Ionuț, alături de Julia și Cosmin au avut parte de întâlniri romantice în afară platourilor de filmare

Și tot în ediția de astăzi au fost difuzate în Casa iubirii imagini de cadrul escapadei romantice a celor două cupluri formate din Bianca și Ionuț și respectiv Julia și Cosmin, care s-au bucurat de întâlniri romantice în afară platourilor de filmare. Cei patru concurenți s-au întâlnit la o piscină privată, unde au petrecut momente frumoase împreună.

Pe de o parte, Bianca și Ionuț care deja formează oficial un cuplu în Casa iubirii s-au apropiat și mai mult și au avut parte de clipe romantice și emoționante împreună.

Iar pe de altă parte, Julia și Cosmin, care au început de curând o perioada de cunoaștere, au încercat să se apropie și să își facă mărturisiri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei doi tineri și-au spus reciproc ce așteptări au unul de la celălalt și au profitat de momentele petrecute împreună pentru a se cunoaște mai bine și de ce nu, de a construi o relație serioasă.

Dornici să îi apropie mai mult, Bianca și Ionuț au încercat din răsputeri să îi determine pe Julia și Cosmin să fie mai deschiși unul față de altul și să se lase purtați de valul primilor fiori ai iubirii.

Citește și: Mihaela, dezamăgită de comportamentul lui Robert! Cei doi concurenți și-au adresat replici acide și au ajuns tot mai aproape de despărțire! „Nu are respect față de mine!”

Citește și: Irina și Alexandru s-au întâlnit după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce au decis cei doi cu privire la relația lor

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?