Bianca și Ionuț se consideră norocoși, chiar dacă nu au câștigat Marea Finală! „L-am câștigat pe Ionuț” Cum a reacționat tânărul când a aflat că iubita sa nu a câștigat

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 ian 2024, 15:11

Bianca și Ionuț se consideră norocoși, chiar dacă nu au câștigat Marea Finală! „L-am câștigat pe Ionuț”

Sursa: Bianca Mândru Instagram

Deși niciunul dintre ei nu a fost desemnat învingător, Bianca afirmă că nu regretă nimic, deoarece a obținut ceva mult mai valoros decât un simplu premiu: un partener de viață.

Bianca și Ionuț au devenit un cuplu în timpul emisiunii „Casa Iubirii”, reușind să mențină această legătură până la ultimul episod al show-ului matrimonial, reușind să îi bucure pe fani.

Bianca se consideră învingătoare, deși nu a câștigat marele premiu

Bianca se consideră norocoasă, deși își dorea extrem de mult marele premiu. Tânăra e recunoscătoare pentru că l-a cunoscut pe Ionuț, care i-a făcut viața mult mai frumoasă.

„Am trecut prin asta o dată și prima oară nu am câștigat absolut nimic, dar acum l-am câștigat pe Ionuț și abia aștept să ne continuăm viața noastră după emisiune. În acest moment sunt mai puternică decât anul trecut”, a spus Bianca, după finala emisiunii „Casa Iubirii”. 

Citește și: Cine sunt noii concurenți din sezonul 3 ”Casa iubirii”. Tinerii sunt dispuși să își caute iubirea și au venit să își caute jumătatea

Referitor la Mihaela, Bianca e de părere că tânăra nu merită să câștige marele premiu, argumentând că aceasta nu a fost autentică și că există o diferență semnificativă între imaginea sa publică și comportamentul său în spatele camerelor de filmat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Consider că oamenii au o aparență total greșită față de ceea ce ea este.

Consider că Mihaela aici s-a arătat într-un mod, dar în viața de zi cu zi ea este cu totul altfel și chiar nu o consider total reală, cum se prezintă ea. Radu s-a implicat mult.(...) A meritat”, a mai spus Bianca.

Ionuț a intrat în competiție pentru Bianca

Ionuț a vorbit și el despre finală, mărturisind că a fost un moment dificil pentru el, așteptându-se ca partenera sa, Bianca, să iasă învingătoare.

Citește și: Laurențiu este noul concurent de la „Casa iubirii”: Speră ca în sezonul trei să își găsească jumătatea și să se așeze la casa lui

„Una grea (n.r.- finala)! Eu chiar mă așteptam să câștige ea, chiar mă gândeam prin câte a trecut ea aici și câte a îndurat și câte a simțit, ea cred că merita cel mai mult, dar nu trebuia să fie tristă acum sau ceva de genul, că noi o să ne realizăm singuri în viață și o să câștigăm mult

mai mult. A fost chimie la prima vedere. Eu am urmărit emisiunea, dar nu neapărat să o urmăresc pe ea și am zis să mă înscriu totuși pentru ea. Știam caracterul ei, știam cum se comportă într-o relație și cât de mult suflet poate să pună, dar aveam și temerea asta că nu o să mă placă”, a declarat Ionuț, după finala „Casa Iubirii”.