Bianca și Laurențiu, ceartă aprigă după plecarea Lorenei din Casa iubirii! Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și până unde s-a ajuns! „Nu știu cum te mai rabdă pământul așa acră!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 nov 2023, 20:56

Tensiuni aprige in Casa iubirii! Bianca a fost aspru criticată de Laurențiu! Concurentul și-a îndreptat toată furia și ura asupra Biancăi, după plecarea Lorenei din emisiune! „Mai bine stai în banca ta!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor Kanal D, noi momente senzație, decizii neașteptate, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe tensiuni aprige și controverse uluitoare. În cea mai recentă Gala a emisiunii, Julia, Catinca și Cosmin au ajuns în pragul eliminării, însă alături de ei a fost propusă spre eliminare și Lorena, care a primit o pedeapsa pentru că a încălcat regulamentul show-ului.

În cele din urmă, după mult suspans și emoții teribile, cea care a părăsit competiția a fost Lorena, spre marea uluire a tuturor colegilor săi. 

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca a fost aspru criticată de Laurențiu! Concurentul și-a îndreptat toată furia și ura asupra Biancăi

De departe, cel mai afectat de eliminarea brunetei a fost Laurențiu, deoarece aceștia se aflau într-o perioada de cunoaștere și au fost nevoiți să își i-a rămas bun cu ochii în lacrimi.

După plecarea partenerei lui, Laurențiu a fost doborât de tristețe și a răbufnit la adresa Biancăi, lansând multe critici și replici acide la adresa ei.

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă apăsătoare și tristă, după plecarea Lorenei din emisiune. Vizibil afectat de eliminarea partenerei sale, Laurențiu a răbufnit la un moment dat și a lansat un atac aprig asupra Biancăi.

Tânărul a simțit că Bianca se bucură în sinea ei de tristețea prin care trece el în prezent, rămas singur în cadrul show-ului și a decis să o pună la punct pe concurentă.

Citește și: Eliminare șocantă în „Casa iubirii”! Nimeni nu se aștepta să se destrame unul dintre cupluri! Șiroaiele de lacrimi nu au încetat să curgă

Laurențiu: „Mai bine stai în banca ta!”

Bianca: „Eu stau în banca mea!”

Laurențiu: „Atunci vezi-ți de treaba!”

Bianca: „Atunci să fii propus și tu!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Radu: „Bianca, de ce vorbești așa cu el?”

Bianca: „Eu cu ce te-am deranjat? Eu am explicat că ea nu a fost scoasă în față, nu a fost eliminată pentru că doar a încălcat regulamentul! Asta e ideea! Acesta

e conceptul emisiunii! Ar trebui să fii matur să înțelegi!”

Laurențiu: „Nu știu cum te mai răbda pământul așa acră cum ești tu!”

Bianca: „Bine că mă vrea Ionuț! Asta contează!”

Laurențiu: „Dacă îi plac acriturile și murăturile!”

Radu: „În primul rând, Bianca, ar trebui să îl înțelegi perfect pentru că tu ai trecut prin asta în sezonul trecut!”

Bianca: „Am înțeles că tot ce se face se face cu un scop! Eu nu l-am atacat cu nimic! Tot ce se face se face cu un scop! Eu am învățat că nu trebuie să fiu la pământ! Și să merg mai departe!”

Citește și: „Am plâns”. Cum a reacționat Irina, fosta concurentă din „Casa iubirii”, după ce Lorena a fost eliminată din competiție. Șocul a fost mare pentru toată lumea

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?