Bianca și Laurențiu, de la replici acide la tachinare! „Îmi vine să-ți dau o palmă, dar și să te îmbrățișez” Iată ce se întâmplă de fapt între cei doi concurenți, dincolo de certurile iscate în Casa iubirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 iul 2023, 18:00
casa iubirii Foto(5)

Bianca si Laurențiu s-au reîntâlnit in camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Bianca e pe cale să șteargă vorbele dure cu buretele și să îl ierte pe Laurențiu! Iată ce și-au spus cei doi concurenți în camera roșie, la scurt timp după cearta aprigă! „Se pare că te-am rănit! Eu nu credeam că te-am rănit”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri inedite în camera roșie, dar și de multe controverse și răsturnări uluitoare de situație, care îi pun le grele încercări mai ales pe cei care se află într-o perioada de cunoaștere sau se află deja într-o relație. După o lungă serie de certuri și replici acide, Bianca și Laurențiu au revenit la tachinări și zâmbete tandre, în ediția de astăzi.

Cei doi tineri s-au reîntâlnit în camera roșie, unde au încercat să clarifice situația și să revină la sentimente mai bune.

Bianca și Laurențiu, de la replici acide la tachinare! „Îmi vine să-ți dau o palmă, dar și să te îmbrățișez”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-au iscat noi controverse în mijlocul cărora au fost din nou Bianca și Laurențiu.

După ce în ediția de vineri, concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza replicilor jignitoare lansate de Laurențiu la adresa ei, astăzi, cei doi au ajuns din nou să se certe și să aducă reproșuri aprige, însă în cele din urmă, spiritele s-au calmat.

Citește și: Laurențiu reușește să o rănească pe Bianca cu vorbele sale: „Nu știu dacă am vreo ciudă mai mare pe vreo persoană de când mă știu eu!”

Bianca: Dragă mea îi zici altcuiva. Ce folos să vorbești peste mine, că nu are importanță! Eu îți provoc repulsie, nu te uită! La baie! Simt că mă îngraș de la tine!

Laurențiu: Te pup, draga mea!

Bianca: Eu nu!

Bianca: Da, ești frumușel, dar mă enervezi așa că gata!

Laurențiu: Să se ducă de pe ecran. Mă pupi?

Bianca: Nu!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După un schimb de replici acide, Bianca a mers în camera roșie, unde l-a chemat pe Laurențiu, pentru a încerca să poarte o discuție mai calmă și pentru a clarifica situația dificilă în care au ajuns în ultimele zile.

Concurenta i-a spus lui Laurențiu că se simte dominată de sentimente contradictorii în ceea ce îl privește.

Bianca: Îmi vine să-ți dau o palmă, dar și să te îmbrățișez!

Laurențiu: Dacă îți dau o palmă s-a terminat!

Bianca: Tu, mie? Asta este rău! E violență!

Laurențiu: E frumos ce ai făcut?

Bianca: Se pare că te-am rănit! Eu nu credeam că te-am rănit! Credeam că nu îți pasă!

Laurențiu: Credeai că merg acasă îmi pun un film!

Citește și: Laurențiu și Bianca, gesturi de dragoste după jigniri și lacrimi amare! Aflați ce fac concurenții mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.