Bianca și Laurențiu, întâlnire cu peripeții în camera roșie! „Te place mama!” Cei doi concurenți și-au făcut mărturisiri emoționante și s-au reapropiat! Iată ce și-au promis la finalul conversației

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 iun 2023, 19:38
casa iubirii Foto(4)

Bianca si Laurențiu, in camera rosie

Sursa: Captură KANAL D

Bianca și Laurențiu, atingeri tandre și mărturisiri impresionante în camera roșie! Iată ce schimb de replici neașteptate au avut cei doi concurenți și ce promisiuni și-au făcut!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi momente de senzație, întâlniri romantice în camera roșie sau în afară platourilor de filmare, menite să îi ajute pentru a se cunoaște mai bine, aceștia se confruntă deseori și cu răsturnări uluitoare de situație care ii pun la grele încercări. În ediția astăzi, Bianca a fost chemată din nou în camera roșie de către Laurențiu, care și-a dorit să mai converseze și mai ales să observe dacă lucrurile s-au mai schimbat între ei sau nu.

Cei doi s-au bucurat să se revadă s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Bianca și Laurențiu, întâlnire cu peripeții în camera roșie! „Te place mama!”

Astăzi în Casa iubirii, a plutit o atmosferă mai relaxată și chiar romantică pentru unii dintre concurenți, care au avut parte de întâlniri inedite în camera roșie. Cea care a deschis seria întâlnirilor cu peripeții a fost Cristina care a fost invitată de către Alexandru, noul concurent, pentru a se putea cunoaște mai bine și pentru a purta o conversație plăcută despre ei.

La un moment dat, Bianca a fost chemată de Laurențiu în camera roșie. Concurenta s-a bucurat enorm când l-a zărit pe Laurențiu așteptând-o pe canapea. Din primele replici, tânărul i-a mărturisit Biancăi faptul că o vede schimbată în ultima vreme și apreciază acest lucru. Mărturisirile nu au contenit, iar pe de altă parte, Bianca i-a spus partenerului ei de discuție că mama ei îl place foarte mult.

Laurențiu: Tu acum crezi că mie îmi place de tine?

Bianca: Da!

Laurențiu: Ce faci? Te joci aici?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: Acum te cred!

Laurențiu: Nu te cred!

Bianca: Acum tu nu mă crezi!

Laurențiu: E prea mare schimbarea! De ce? Ce te-a făcut să crezi?

Bianca: Eu m-am gândit că oricum fie că îți place ție sau nu, contează ce-mi place mie până la urmă! Adică ar trebui să fim mai egoiști în viață asta!

Citește și: Robert a chemat-o pe Bianca în camera roșie pentru a îngropa securea războiului! „Nu o să te mai atac!” Iată ce surpriză i-a pregătit concurenta și cum a reacționat rivala ei, Mihaela

Citește și: Andreea Mantea ajunge weekend-ul acesta la Timișoara pentru castingul emisiunii "Casa iubirii"!