Bianca și Livian, atingeri interzise. Unde își ținea mâna concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 23:25

Bianca și Livian, atingeri interzise. Iată cum au fost surprinși cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei", deși toată lumea credea că sunt certați.

Bianca și Livian, atingeri interzise.  Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" spun că nu mai formează un cuplu, iar Livian nu s-a ferit să afirme că nu mai vrea nici în viitor o relație cu Bianca, dar sunt în continuare surprinși unul în prezența celuilalt, iar în anumite situații, chiar sunt foarte apropiați.

Bianca și Livian, atingeri interzise. Unde își ținea mâna concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei", iar susținătorii lor încă speră ca cei doi să se împace, deși momentul se lasă așteptat de luni bune. Cu toate că nu sunt oficial împreună, Bianca și Livian nu se feresc să facă gesturi care trădează apropierea dintre ei. La fel s-a întâmplat și acum, când Livian a postat pe contul personal de instagram un filmuleț în care el și Bianca sunt foarte apropiați.

Cei doi s-au jucat, iar Livian i-a făcut o glumă iubitei lui, moment în care fost surprins cu mâna sub rochia ei.

Citeste si: Bianca si Daiana, un nou conflict! Ce s-a intamplat acum, dupa ce Daiana a vrut sa ii dea cu maioneza la gura

Livian a atacat-o dur pe Bianca: "Ce pretenții aveai de la mine?" S-a întâmplat când toți credeau că s-au împăcat

Livian a atacat-o dur pe Bianca. Deși s-au apropiat mult în ultima perioadă și toți credeau că s-au împăcat, Livian i-a dat o replică acidă în fața tuturor.

Livian a atacat-o dur pe Bianca.Deși concurenții de la" Puterea Dragostei" au sesizat apropierea dintre Bianca și Livian, acum, el a vrut să pună capăt speculațiilor. Deranjat de atitudinea Biancăi, Livian a reacționat dur în emisiune și a pus-o la punct de față cu toată lumea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește continuarea aici.

Citeste si: Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru: "Nu-mi place sa ling"! Casa "Puterea dragostei" e scindata!

Bianca și Livian, atingeri interzise. Cum au fost surprinși în emisiune, când credeau că nu sunt filmați?

Desi nu mai formeaza un cuplu, Bianca si Livian dau altceva de inteles celor din jur. Ce doi se comporta ca niste adolescenti. Desi la nivel declarativ, Livian nu stie inca daca vrea sau nu sa fie cu Bianca, cei doi se intalnesc, se saruta si se pipaie pe la colturi, pe ascuns. 

In timp ce fetele discutau conflictele din casa, Bianca si Livian si-au gasit un moment pentru a se vedea pe ascuns. Iata cum a decurs intalnirea dintre cei doi si ce spune acest lucru despre relatia dintre cei doi.

Citește continuarea aici. 

Bianca și Livian, atingeri interzise. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" au reușit să stârnească foarte multe controverse în casă, ceilalți concurenți fiind de părere că legătura dintre ei ridică multe semne de întrebare și că, de fapt, separarea lor nu ar fi una reală, ci este doar o modalitate pentru a câștiga simpatia publicului și a ajunge mai ușor la marele premiu.

Citeste si: Livian de la Putere dragostei a luat-o de gât pe Bianca în direct. Gestul care a șocat pe toată lumea

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.