Bianca si Livian au rupt tacerea! Motivul ascuns pentru care s-au despartit

Autor: A.I.
Actualizat: 03 mar 2020, 12:13

Bianca si Livian au decis sa vorbeasca despre motivul ascuns al despartirii lor. S-a intamplat intr-un vlog al lui Livian.

"Hai sa zicem adevarul pe acest vlog. L-am jignit, eu m-am schimbat foarte mult si el nu a apreciat", a spus Bianca.

"Ba am apreciat", a replicat Livian. "Oarecum te-ai schimbat, din anumite puncte de vedere. O femeie daca te minte cu ceva din trecut te poate minti cu ceva din prezent", a spus Livian.

Citeste si: Fernando, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce dezvaluiri a facut tanarul despre adevaratele prietenii din casa!

Hamude s-a impacat cu fratele Biancai Comanici!

Rasturnare de situatie! Hamude s-a impacat cu fratele Biancai Comanici si e convins ca acesta nu a avut nicio legatura cu imaginile compromitatoare cu aceasta.

"Dupa ce am facut vlogul am primit un mesaj. Era fratele Biancai Comanici. Mi-a dat un mesaj atat de frumos ca mi-a fost si rusine ca am facut vlogul", a spus Hamude la inceputul vlogului cu Cristi Comanici.

Cristi Comanici a explicat inca o data ca nu are nicio legatura cu ce a facut Bianca si ca el a aflat ulterior despre acest lucru. El a marturisit ca avea o relatie de prietenie cu fostul iubit al Biancai si ca, la rugamintea surorii lui, l-a ajutat pe acesta sa mearga in Anglia.

Hamude: Toata lumea crede ca tu esti vinovat. Eu te-am cunoscut 

Cristi Comanici: Vreau sa spun ca vlogul lui Ricardo nu este adevarat.(...) Clipurile alea sunt de 3 ani, am aflat ulterior. Nu o condamn pe sora mea fiindca si eu am incercat sa ma descurc

Hamude: Nu ai contribuit cu absolut nimic

Cristi Comanici: Nu am nicio legatura(...) Nu stiu sa o fi santajat (n.r: fostul iubit al Biancai), sora mea nu mi-a spus chestia asta, nici n-am intrebat-o

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebat de Hamude de ce Bianca nu a facut un vlog prin care sa elucideze misterul, ca el nu are nicio legatura, Cristi a raspuns: "Chestia e ca eu sunt tanar, sunt puternic, nu poti sa ma distrugi cu niste mesaje, sa ma faci sa ma simt prost. Era vorba de parintii ei(...) Nu e o rautate, sora mea ma iubeste, o iubesc si eu pe ea. Probabil nu vrea sa ma expuna, se gandeste ca o sa uite lumea, se gandeste ca daca ma scoate in fata ma expune atacurilor", a explicat el.

Hamude, dezvaluiri intime despre Bianca!

Hamude  s-a aratat socat de aparitia imaginilor pentru adulti cu Bianca, dar sustine ca a banuit.

"Bai, frate, nu am absolut nimic cu cine a facut chestia asta.

Bianca e un caz unic! Hai sa va zic de unde e frustrarea tuturor. Bianca a ras de absolut toata lumea care a facut chestia asta.

Intotdeauna ea avea cuvinte de rau de spus, intotdeauna ea judeca, arunca cu noroi, spunea tot felul de lucruri despre toata lumea.

Acum Dumnezeu a facut lumina si in viata ei. Multumesc, Doamne, ca ai facut lumina si aici.

(...)

Castiga Bianca si ma invita la date. Eu fiind nou, voiam sa vad Istanbulul si accept. Bianca avea o fusta scurta, foarte scurta si se pune la mine in brate si face... Era dornica. 

Ea avea obiceiul, cum intra unul nou in casa "Puterea dragostei", gata, era al ei. Daca l-a luat si pe Oianu, frate. Nu vreau sa rad de Oianu, dar e Oianu, stiti.

Stiti faza aia cu Oianu, cand vorbea cu el pe videocall si era beata moarta? Si cand muncea bea. Ce sa-ntelegem, trebuia sa se-mbete un pic sa se uite in ochii lui?(...) E foarte multa lume din emisiune, si probabil oamenii din afara nu inteleg chestia asta, care a suferit din cauza Biancai, ea a aruncat cu pietre in toata lumea, a denigrat, a jignit pe toata lumea. Ea in emisiune era un om, in afara era un alt om. Partea cea mai proasta e ca iti radea in fata, ea e Bianca, e favorita emisiunii.

(...)

Bianca, ma, eu sunt socat. Tu, Maica Tereza? Nu judec pe nimeni. Dar tu, care spuneai ca in viata ta n-ai face asa ceva. Ca oamenii care fac asta sunt josnici, n-au caracter", a spus Hamude intr-un vlog.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.