Bianca si Livian formeaza din nou un cuplu! S-a detonat bomba! Cei doi, acuzati ca despartirea a fost strategie

Autor: A.I.
Actualizat: 02 mar 2020, 10:39

Bianca si Livian s-au impacat, a fost dezvaluirea facuta de doua tinere apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei".

"Bianca si Livian s-au impacat! Dupa cum stiti a fost strategia aia cu despartirea, strategia cu impacarea. 

Bianca si Livian nu cred ca au fost vreodata despartiti. Singura tensiune a fost cand au aparut clipurile alea.(...) Stau la telefon noaptea si vorbesc: facem asa, facem asa, facem asa", a fost dezvaluirea facuta intr-un vlog.

Ce a putut sa scrie Livian despre Bianca

Livian si Bianca au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la'' Puterea dragostei''.

Relatia lor a trecut prin momente grele, iar fanii lor inca spera ca cei doi sa se impace. Livian a postat un mesaj pe o retea de socializare in care i-a facut o promisiune Biancai:

''Nu te las fata mea'',  a scris acesta. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian si Bianca au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea dragostei", insa problemele nu au incetat sa apara intre cei doi amorezi, mai ales in ultima perioada, cand cei doi au decis sa se desparta.

Acestia au ajuns sa isi spuna cuvinte grele si sa se certe fie din cauza interventiilor nefaste venite din partea lui Nelson Mondialu, tatal lui Livian, fie din cauza intrigilor lansate de colegii din casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Manuela, mesaj bomba pentru Turcu dupa ce l-a acuzat ca i-a pus mana in gat: "Te provoc sa..."

Citeste si: Ce a putut sa scrie Livian despre Bianca: ''Nu te las...''

Citeste si: Cum se alintă Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei pe Instagram

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.