Bianca si Livian, la interogatoriul lui Nelson Mondialu! Au reusit sau nu cei doi amorezi sa faca fata cu succes intrebarilor! Iata ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

Autor: D.I.
Actualizat: 13 nov 2019, 18:48

Nelson Mondialu a venit mai hotarat ca oricand sa isi impuna punctele de vedere si sa analizeze in detaliu relatia fiului sau cu Bianca.

Livian a fost foarte emoționat să-și vadă părinții în casa Puterea dragostei. Nelson Mondialul a mers în casa fetelor și și-a făcut intrarea cu mare fast. În schimb, mama lui Livian, Liana, a avut o intrare liniștită, relaxată.

Citeste si: Nelson Mondialu, in casa "Puterea dragostei"! A venit sa confirme sau sa destrame definitiv relatia fiului sau cu Bianca? Iata cum a reactionat la intalnirea cu viitoare sa nora!

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata alaturi de un tanar seducator! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

Surpriza de proportii astazi la "Puterea dragostei", fetele l-au primit cu incantare pe Nelson Mondialu. Toate fetele, inclusiv Bianca, au ieșit la dans cu Nelson, apoi el le-a pupat și a făcut cunoștință cu ele.
In vreme ce Nelson a intrat in casa fetelor, Liana, sotia sa, a intrat in casa baietilor, unde a fost intampinata cu respect.

Momentul in care mama lui Livian a pasit in casa a fost unul foarte emotionant pentru Bianca. Bruneta avea lacrimi în ochi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce le-a pupat pe toate fetele pe obraz, Nelson s-a așezat pe fotoliu și a început să stea de vorbă cu ele. Tot el a fost cel care a spart gheața și a deschis discuția cu Bianca.
La scurt timo de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Nelson Mondialu, sotia sa si nasul lui Livian au ajuns fata in fata toti concurentii insa si-au dorit sa isi expuna punctele de vedere.

A urmat un interogatoriu de senzatie:

"Sunt o groază care au pățit așa ceva. Tatăl sau mama nu au fost de acord cu ginerele și tot au făcut-o. Nu mă asculta. Eu m-am băgat de câteva ori și eu am dat demonstrație, mi-a zis, ”băi tată, nu poți să vorbești că lumea de urmăreste!, păi da, dacă fac cele mai mari prostii, tot o s-o fac.

Dacă ar fi să aibă un necaz, tot la mine bate, eu trebuie să-mi fac datoria de părinte. Eu spun așa, nu că să nu o ia pe fata asta, să o ia, eu nu mă refer doar la fată, ci la toate din producție. În ziua de azi, la 15 ani cunoaște veselia..", a spus Nelson Mondialu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.