Bianca si Livian s-au despartit definitiv! "A spus ca a stat cu el din mila"

Autor: A.I.
Actualizat: 30 mar 2020, 09:24

Bianca si Livian s-au despartit definitiv, sustin persoane apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei".

"Din cate am inteles, Bianca a spus ca a stat cu Livian din mila dupa ce au aparut clipurile alea.

Eu cred ca a vrut sa-l raneasca. Cred ca a gasit ceva in telefonul lui Livian cu o fata", au declarat persoanele respective, intr-un vlog.

Bianca si Livian s-au impacat! O concurenta a facut dezvaluirea

O fosta concurenta de la" Puterea dragostei", apropiata de Bianca, a vorbit despre despartirea castigatoarei sezonului 1 de Livian si a facut o dezvaluire soc.

Manuela, care a parasit" Puterea dragostei" dupa ce a lovit-o pe Roxana, a vorbit despre Bianca si Livian si sustine ca cei doi sunt impreuna.

Manuela este foarte apropiata de Bianca. 

"Am vorbit cu Bianca, am ținut legătura cu ea. Ei se iubesc foarte mult, normal că, așa cum e în orice relație, nu totul este roz.

Peste tot sunt certuri și divergențe, dar ei și le rezolvă mereu, pentru că ei se iubesc. Eu, din câte știu, ei sunt împreună și se iubesc în continuare. Ei chiar se iubesc. Pot să zic că pentru Bianca și Livian pot să bag mâna în foc și sunt 100% convinsă că ei doi chiar se iubesc, relația lor e pe bune", a declarat Manuela, fosta concurenta de la" Puterea dragostei".

"Bianca este un om extraordinar, noi chiar ne-am apropiat cât am stat acolo. Ea întotdeauna mi-a dat sfaturi bune, știe cum să vorbească. Ea este The Brain în acea emisiune", a laudat-o Manuela pe prietena ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce decizie luase Bianca legat de Livian

Livian a anuntat in emisiunea" Puterea dragostei" de la Kanal D o  decizie soc  pe care a luat-o Bianca in legatura cu el dupa ce s-au despartit.

Bianca a decis sa stea departe de fostul ei iubit, dupa ce ea si Livian s-au despartit.

"Nu se simte bine, a ramas acasa, la hotel.

Nu stim ce-o sa facem.

Momentan suntem despartiti. Acelasi gand il am si cu plecarea, si cu tot.

In doua luni n-am ce relatie sa imi mai fac. N-am cum sa o uit pe Bianca, nu-mi pot forma imaginea cu alta fata.

Si sa stau aici, sa-mi vina sa o arunc de toti peretii cand o vad...", a spus Livian in emisiunea "Puterea dragostei" de ieri.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.