Bianca si Livian, schimb de REPLICI uluitoare! "Nu am avut norocul sa fiu prima ta iubire insa..." Iata cum isi vorbesc cei doi indragostiti!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 04:05

Bianca si Livian s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostit iremediabil.

Bianca si Livian s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostit iremediabil. De aproape doua luni, cei doi indragostiti formeaza un cuplu in casa "Puterea dragostei" si incearca pe zi ce trece sa se apropie mai mult si sa se cunoasca reciproc.


Chiar daca au avut si momente mai dificile, provocate de gelozii infantile, Bianca si Livian au reusit pana in prezent sa le depaseasca si sa ramana in continuare uniti, indreptandu-se cu pasi repezi spre o relatie serioasa si responsabila.

Mai mult decat atat, se pare ca cei doi indragostiti au si sustinere din partea parintilor lui Livian, care au afirmat din suflet ca au mare incredere in alegerile fiului lor.

Citeste si: Ce masina scumpa are Paula de la "Puterea dragostei"! Iata ce bolid de fite conduce bruneta in Romania si ce numere personalizate si-a ales!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Desi s-a speculat la un moment dat ca relatia celor doi ar fi falsa si ca au format un cuplu doar pentru a castiga increderea publicului, Bianca si Livian au demonstrat inca o data cat de mult se iubesc in ciuda tuturor obstacoleleor intampinate pana acum. De curand, Livian a publicat o imagine inedita pe contul lui de socializare, in care acesta ii face cea mai frumoasa marturisire:
"Nu am avut norocul sa fiu prima ta iubire, insa cu siguranta voi fi ultima!".

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.