Bianca si Livian se ating si se tachineaza! Ce i-a spus Livian fostei iubite

Autor: L.S.
Actualizat: 17 apr 2020, 18:15

Bianca si Livian sunt mai apropiati de cand conflictele din casa dragostei s-au inmultit. Oare sa fie aceasta calea lor spre impacare?

Bianca si Livian s-au retras singuri pe o canapea, in timp ce toti ceilalti concurenti Puterea dragostei erau angrenati in discutii despre rivalitati si neintelegeri din casa. Cei doi s-au simtit confortabil unul in compania celuilalt, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, chiar daca Livian a avut o mina sobra, incercand sa faca pe indiferentul.

"Cum eram noi acum, daca eram impreuna?", il intreaba Bianca pe Livian.

" Tu erai mofturoasa, imbufnata, aveai o atitudine din aia rece!", raspunde Livian.

Se pare ca Bianca e decisa sa nu renunte la sansa ei de a se impaca cu fostul partener si i-a explicat lui despre ce ganduri are ea si de ce se comporta asa cum o face in anumite situatii in casa.

Livian da semne ca nici el nu si-a pierdut interesul pentru Bianca si ii cere explicatii despre subiectele pe care le discuta ea cu celelalte persoane din competitie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul video in care cei doi au fost surprinsi impreuna:

Citeste si: Chef urias la "Puterea dragostei"! Concurentii s-au dezbracat la bustul gol VIDEO

Citeste si: Daiana si Gabriel s-au despartit! Cearta monstru la "Puterea dragostei"

Citeste si: Soc la "Puterea dragostei": Jador si Culita au intrat prin telefon! Discutie bomba cu Ella

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.