Bianca și Lorena, schimb de replici acide în Casa iubirii! Cele două rivale și-au declarat război! „Nu ți-am fost confidentă?” Lorena are de gând să lupte cu toate armele pentru Laurențiu

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 iul 2023, 20:45
Foto(4)

Bianca și Lorena au devenit cele mai aprige rivale și au îngropat prietenia definitiv! „Ești obișnuită să le faci pe toate!” Iată ce replici jignitoare și-au spus cele doua concurente și cum a reacționat Laurențiu!

Concurenții din Casa iubirii au parte zi de zi de noi întâmplări de pomină, de întâlniri romantice, surprize la tot pasul, dar și de multe controverse și răsturnări uluitoare de situație care le dau mari bătăi de cap mai ales celor care se află deja într-un cuplu, sau în perioada de cunoaștere. Apropierea neașteptată dintre Lorena și Laurențiu a aprins focul geloziei în sufletul Biancăi și s-au iscat mari tensiuni în casa fetelor, unde cele două concurente au ajuns din cele mai bune prietene, cele mai aprige rivale.

În ediția de astăzi, Bianca și Lorena au ajuns la cuțite.

Bianca și Lorena, schimb de replici acide în Casa iubirii! Cele două rivale și-au declarat război

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată, deoarece Bianca și Lorena au ajuns la cuțite, la scurt timp după ce Laurențiu și-a îndreptat atenția asupra Lorenei.

În ciuda faptului că astăzi, Lorena și-a sărbătorit ziua de naștere, Bianca nu a ținut cont ci a lansat replici acide la adresa rivalei sale. Pe de altă parte, Lorena a încercat să țină piept și chiar să o pună la punct pe Bianca, uitând că până nu demult au fost bune prietene.

Lorena: Ești inteligentă dar în partea nașpa a situației să știi! Vrei să arăți cum ești tu Bianca, îmi pare rău! Îmi pare rău că pe lumea această, acum cel mai sincer, am 21 de ani astăzi, îmi pare rău

că pe zi ce trece ne întâlnim cu persoane de genul!

Bianca: Eu n-am venit aici în emisiune cu niciun fel de atac către ține!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Lorena: Poți să vorbești cu mine și așezată pe scaun! Ține de educație!

Bianca: De ce să fac ceea ce vrei tu? Sărbătorește-ți ziua!

În tot acest timp, Laurențiu s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea Biancăi și a criticat comportamentul acesteia. Tânărul a subliniat că nu își explică faptul că Bianca se află încă în cadrul show-ului în ciuda reacțiilor sale față de ceilalți concurenți.

Citește și: Bianca a deschis Cutia Pandorei și a iscat tensiuni aprige în Casa iubirii! „Înainte să plece din hotel, Patricia a povestit Lorenei de ce nu și-a dorit să se apropie cu adevărat de Laurențiu!”

Citește și: Lorena și Laurențiu au spart gheața cu un sărut pasional! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! Ce afirmații a făcut Bianca în clipa în care a realizat că l-a pierdut definitiv pe Laurențiu! „A fost făcut totul pentru mine”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?