Bianca si Raluca, in razboi: acuzatii din trecut fac ravagii in prezent! Iata ce replici usturatoare si-au spus cele doua concurente!

Autor: D.I.
Actualizat: 06 mar 2020, 18:45

Raluca Munte a revenit in casa "Puterea dragostei" si a facut furori printre noii concurenti!

Astazi, Raluca si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei", pentru a-si cauta din nou jumatatea. Intrebata de baieti daca a revenit in emisiune pentru cineva anume, Raluca le-a raspuns ca nu a venit pentru nimeni.

Dupa ce a facut cunostinta cu toti baietii si a incercat sa le raspunda punctual la intrebari, Raluca a deschis un subiect extrem de sensibil, fata de Livian, caruia i-a facut mai multe reprosuri.


Dupa un schimb de replici dure cu Livian, Raluca a continuat discutia aprinsa cu Bianca. Iata ce si-au spus cele doua concurente:

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", imagine inedita din copilarie! "Copil nesuferit si rau de mic!" Iata cum arata concurenta cand avea doar cativa ani!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca Munte si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei"! Cu ce scop s-a intors Raluca in emisiune? Cum a decurs reintalnirea sa cu Livian, dupa schimbul de replici acide lansate in mediul online!

Citeste si: E dovada clara ca Livian nu a renuntat la Bianca! Iata ce a aparut pe contul de socializare al concurentei! Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti, in casa "Puterea dragostei"!