Bianca și Robert, întâlnire neașteptată în camera roșie! „Hai să vorbim despre ce ne macină!” Aflați cum va reacționa Mihaela și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 7 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2023, 19:06

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Robert o va invita pe Bianca în camera roșie! Aflați cum va reacționa Mihaela în clipa în care îi va vedea împreună pe aceeași canapea! „Alta e să-ți spui părerea și alta e să bagi bățul în gard!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, cu întâlniri spectaculoase, dar și cu multe răsturnări neașteptate de situație, de care au parte concurenții care deseori ajung să fie puși în mare încurcătură. În ediția de marți, Mihaela a fost în centrul atenției după ce a declanșat o serie de tensiuni aprige în tabăra băieților și în cele din urmă a izbucnit în lacrimi, deoarece s-a simțit ignorată de toată lumea.

 

Bianca și Robert, întâlnire în camera roșie! „Hai să vorbim despre ce ne macină!”

În ediția de miercuri, 7 iunie, în Casa iubirii va pluti o atmosferă la fel de tensionată, deoarece Robert o va chema în camera roșie pe Bianca, spre marea uimire a Mihaelei, care se va arată extrem de deranjată de atitudinea rivalei sale.

Citește și: Bianca, dezamăgită de atitudinea lui Laurențiu! „Nu mă place și au fost niște jocuri!” Concurenta i-a adus reproșuri aprige lui Laurențiu, după ce a fost respinsă

Intenția lui Robert va fi de a discuta cu Bianca anumite aspecte care o deranjează pe partenera lui, însă pe de altă parte, Bianca se va arată foarte amabilă și tandră, fapt ce o va înfuria teribil pe Mihaela, care va reacționa aprig, la adresa rivalei sale.

Bianca: Robert, ajută-mă, te rog! Deschide ușa!

Robert: Dar nu vreau papanași! Eu te rog să te oprești din atacuri pentru că îmi fac rău! Știi asta!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca: Am vorbit și cu Mihaela înainte să fac asta și mi-a spus că dacă o să vin cu rău la tine și pusă pe scandal la ține nu o să o rezolvăm niciodată și a trebuit să fiu înțelegătoare și bună, adică să vin cu binele la ține!

Robert: Eu nu mănânc papanași, nu am apetit azi! Deja mă enervezi pentru că te duci pe altă tema! Hai să vorbim despre ce ne macină în emisiune!

Bianca: Mihaela cu mine are ceva personal, doar din cauza ta!

Mihaela: Alta e să-ți spui părerea și alta e să bagi bățul în gard!

Citește și: Alexandru este noul concurent din Casa iubirii! „Chiar am venit să iubesc!” Tânărul a dezvăluit care cele trei fete pe care le admiră deja și pe care își dorește să le cunoască! Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților