Bianca si Victor, primul interviu IMPREUNA! Au CONFIRMAT impacarea?

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Dupa o nunta si un divort televizate, Bianca si Victor Slav par sa isi mai acorde o sansa.

Si, din cate ne-a spus, blondina spera sa devina mama cat mai curand. Bianca si Victor Slav si-au facut aparitia impreuna, la un eveniment caritabil. De cum si-au facut aparitia, cei doi porumbei s-au si inconjurat de ziaristi, de fotografi si cameramani gata sa nu rateze nici un gest si niciun cuvant.

Si cum evenimentul respectiv era cu si despre copii, Bianca a fost asaltata de prichindei, semn ca simpatia e de ambele parti.

Nici Victor nu a scapat de atentia pustoaicelor care s-au inghesuit sa faca  o poza cu el. Barbie si Ken de Romania, asa cum au fost porecliti de presa din Romania, nu prea au fost tandri unul cu celalalt in public.

Cand a venit vremea interviului, in timp ce Bianca Dragusanu ne spunea ca isi doreste sa devina mama, Victor incerca sa se eschiveze. Victor nu stie cum sa scape mai repede de intrebarile jurnalistilor.
Nu prea isi gaseste locul, se fastaceste, se uita in alta parte si, din cand in cand,  mai ia cate o gura de apa.

Ba chiar, ii da  si un zambet fortat, semn ca ar cam vrea sa plece. O lasa pe Bianca sa raspunda jurnalistilor. Iar, intr-un final, isi face curaj si pleaca. Si, daca tot s a vazut singura, Bianca a prins ceva mai mult curaj, asa ca s-a destanuit.
Recunoaste ca nu i-a fost usor sa il recucereasca pe Victor, dupa escapada de la Paris cu printul Cristea.

Daca au invatat sau nu din propriile greseli ramane de vazut. Pana una alta, Bianca si Victor sunt vazuti tot mai des impreuna.
##VIDEO121190##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.