Bianca, supărată foc pe Alin! „Nu-ți pasă?” Vor reuși cei doi să depășească această criză apărută în cuplu, sau vor ajunge în pragul despărțirii? Iată ce s-a întâmplat între cei doi, astăzi, în Casa iubirii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 nov 2022, 16:48

Bianca, deranjata teribil de gestul lui Alin, din ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Bianca și Alin se confruntă cu mici neînțelegeri în cuplu și vor încerca din răsputeri să le rezolve pentru a nu ajunge la despărțire.

După ce în Gala de duminică, lucrurile au luat o întorsătură cu totul neașteptată și cea care a părăsit Casa iubirii a fost Kinga, spre marea uluire a tuturor, săptămâna această a început într-o atmosfera apăsătoare și tristă mai ales pentru Radu, care a suferit cumplit după plecarea Kingai. În ediția de miercuri, au reapărut tensiunile, de această dată în cuplul format din Bianca și Alin, care au ajuns să se certe din motive aparent banale.

Concurenta s-a arătat deranjată teribil de un gest făcut de iubitul ei, Alin.

Bianca, supărată foc pe Alin! „Mă cerți acum?” Vor reuși cei doi să depășească criză apărută în cuplu?

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-a instalat din nou o atmosfera tensionată încă din prima parte a zilei, când Bianca și Alin au ajuns să se certe. Totul a început după ce, la sugestia lui Radu, concurenții au început un joc de senzație, menit să pună la încercare cuplurile din platou.

Deși de ceva vreme încoace, unii dintre băieți i-au tot spus Biancăi faptul că Alin este cu gândul în altă parte și nu este deloc atent la ea așa cum era la începutul relației lor, concurență nu a crezut însă astăzi a avut ocazia să experimenteze chiar ea spusele celorlalți despre iubitul ei.

După ce Bianca a enumerat patru lucruri nebunești pe care le-a făcut în Casa iubirii până în prezent, această i-a cerut lui Alin să repete fix ceea ce ea spusese cu doar câteva minute

mai devreme. Însă toată lumea a fost uluită să afle că tânărul nu fusese mai deloc atent la ceea ce iubita lui tocmai enumerase și nu a reușit să spună decât două dintre activități. Moment în care Bianca s-a supărat teribil și i-a reproșat partenerului ei faptul că nu este atent la ea și la ceea ce ea spune în ultima vreme.

Bianca: Am sărit cu parașuta, am scris poezii, am cerut date cu Sorin, de toate...

Am făcut foarte multe lucruri nebune! I-am făcut masaj lui Alin!(...) Alin, ai auzit ce am spus?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alin: Mi-ai făcut masaj!

Bianca: Alte trei lucruri pe care le-am spus mai înainte! Ce am spus?

Alin: Ai sărit cu parașuta! Mă cerți acum? Masajul...

nu știu, eram atent la Ionuț! Dar ce contează? De Sorin. Ea vrea să le zic pe toate!

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Kinga, Sorin și Cristian au ajuns în pragul eliminării! „Nu vreau să pleci” Radu varsă lacrimi amare în așteptarea verdictului! Iată cine a părăsit emisiunea, duminică, 13 noiembrie!

Citește și: Exclusiv! Kinga a vrut să îi transmită un mesaj lui Radu, însă a izbucnit în plâns: "Mi-e foarte dor de tine!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.