Bianca, uluită de decizia lui Laurențiu! Concurenta a aflat că a fost aleasă de Laurențiu ca primă soție! „Aia mai bătrână care le pune pe celelalte la punct?” Iată ce s-a întâmplat din Casa iubirii, de Ziua Copilului

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 iun 2023, 19:00
Foto(5)

Momente hazlii și peripeții de senzație în Casa iubirii, de Ziua Copilului! Laurențiu, prins între Bianca, Patricia și Lorena! „Cu cine credeți că va rămâne? Cu Lorena! Miroase a date!”

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, întâlniri romantice în camera roșie sau în afară platourilor, dar și răsturnări uluitoare de situație, prin care trec concurenții. După ce în ediția de miercuri, lucrurile au căpătat o întorsătură neașteptată pentru Aisa, care a fost descalificată din cauza gestului necontrolat la care a recurs recent, când a părăsit platoul fără permisiune, în ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera mult mai relaxată deoarece concurenții au sărbătorit Ziua Copilului cu multe surprize, momente nostime și zâmbete.

Bianca, surprinsă de decizia lui Laurențiu! Concurenta a aflat că a fost aleasă de Laurențiu ca primă soție

În ediția de astăzi, în Casa iubirii tensiunile s-au risipit și au făcut loc unei atmosfere de sărbătoare, cu ocazia zilei de 1 iunie. Toți concurenții au fost cuprinși de spiritul ludic și de bucuria Zilei Copilului și au încercat pe cât posibil să uite de vechile lor probleme și rivalități.

Mihaela a fost cea care a deschis seria jocurilor și a situațiilor hazlii, după ce a primit o provocare de pomină, fiind întrebată pe cine ar alege dintre băieți pentru a-i fi coleg de banca dacă ar mai fi elevă în prezent, iar concurență a răspuns că l-ar alege pe Robert, cel pe care și-a dorit de altfel să îl cunoască mai bine și alături de care ar formă un cuplu pe viitor.

Nici Robert nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis partenerei lui că i-a realizat un portret în care i-a desenat și cerceii pe care i-a dăruit recent.

La un moment dat, Andreea Mantea și-a făcut apariția în casa fetelor, unde i-a provocat pe toți concurenții la un exercițiu de imaginație, care a avut că scop apropierea acestora. Bianca a aflat că Laurențiu a ales-o că prima soție iar apoi după despărțirea de ea o va alege pe Patricia și în cele din urmă va rămâne cu Lorena.

Concurentul va fi anunțat de asemenea că în curând va putea să aibă un date cu Lorena, pentru a se cunoaște mai bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Bianca, ai fost aleasă că prima soție a lui Laurențiu! Prima la propriu, prima, pentru că veți divorța repede și o să se recasatoreasca cu cea de-a două cu care va avea o nepotrivire de caracter și o să se despartă și de ea! Aceea va fi Patricia! Și cu cine

credeți că va rămâne? Cu Lorena! Miroase a date!”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț năucitor! Iată ce decizie dureroasă a fost luată în privința Aisei! „Este un gest care trebuie pedepsit!”

Citește și: Cristina, reacție neașteptată la adresa lui Ionuț, în Casa iubirii! „M-am gândit că ar trebui să te cunosc mai mult!” Cei doi concurenți s-au retras în grădină! Iată cum s-a comportat Radu