Bianca, surpriză de proporții pentru Alin. Concurentul are parte de clipe pline de tandrețe. Reacțiile concurenților întrec orice imaginație. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 5 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 oct 2022, 19:03

Bianca și Alin au avut parte de momente de tandrețe. Concurenta i-a pregătit o surpriză de zile mari.

Bianca și Alin sunt într-o cunoaștere avansată, însă, se pare că cei doi nu mai țin cont de camerele de filmat și își expun sentimentele în public. Tânăra i-a pregătit un momente romantic, care s-a lăsat cu săruturi pasionale și atingeri tandre.

Bianca și Alin au trecut la un alt nivel 

Bianca i-a pregătit o surpriză de zile mari lui Alin. Aceasta s-a gândit la tot și a organizat date-ul în cel mai mic detaliu.

Cei doi au avut parte de clipe romantice, la piscină, departe de concurenții din casă.

Șatena i-a promis că îi va face un masaj, zis și făcut. Bianca l-a scăpat rapid pe Alin de tricou și l-a așezat pe jos. Tânărul a avut parte de un masaj presărat cu atingeri tandre, înconjurat de lumânări și baloane, totul pregătit de Bianca.

Citeste si: Andreea speră la o împăcare cu Emanuel, însă el nu este la asentiment cu ea:”Cred că între mine și Emanuel nu s-a consumat ce trebuia să se consume” Urmăriți o nouă ediție, marți, 4 octombrie, de la 10:00 și de la 16:00, la Kanal D

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cei doi concurenți s-au încins destul de rapid și au trecut la lucruri mai serioase, s-a lăsat cu săruturi pasionale. Concurenții au fost martori la întreaga scenă.

Radu l-a luat un pic peste picior pe Alin, timp în care acesta trăia cele mai frumoase momente alături de fata care i-a furat inima. Se pare că între Bianca și Alin pare că se înfiripă o relație frumoasă, însă nu vor să grăbească lucrurile, deși se vede cu ochiul liber că tânjesc unul după celălalt.

Concurenții nu par prea fericiți pentru ei, iar răutăcioșii au început să comenteze deja. În ”Casa Iubirii” poveștile de dragoste încep să prindă contur.

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea recunoaște că s-a schimbat după ce l-a născut pe David: "De câțiva ani încerc să mă pun pe mine pe primul loc"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?