Bianca, surpriză de proporții pentru Laurențiu, după plecarea lui Alexandru! „Te-aș lua de nevastă!” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, joi, 25 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 24 mai 2023, 20:48
Foto(5)

Bianca va da cărțile pe față și va face mărturisiri neașteptate despre Laurențiu! Iată cum îl va surprinde concurenta pe noul ei pretendent! „Cred că la toate le-ar plăcea de tine, doar că niciuna nu îți cunoaște intențiile reale și nimeni nu are curajul să se pronunțe”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă să surprindă publicul cu noi momente de senzație, întâlniri romantice, dar și cu răsturnări uluitoare de situație, prin care trec concurenții aflați în căutarea jumătății mult râvnite. Dacă în ediția de miercuri, Radu i-a atras atenția Cristinei chemând-o pe Lorena în camera roșie, unde au purtat o discuție surprinzătoare, în ediția de joi, Bianca și Laurențiu vor fi luați în vizor deoarece se vor apropia din ce în ce mai mult.

Deși despărțirea de Alexandru i-a adus tristețe în suflet și multă dezamăgire, Bianca a găsit rapid puterea de a merge mai departe și s-a orientat treptat către Laurențiu, care de ceva vreme îi face curte.

Bianca, surpriză de proporții pentru Laurențiu, după plecarea lui Alexandru! „Te-aș lua de nevastă!”

În ediția de joi, 25 mai 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă relaxată și chiar romantică, deoarece Bianca și Laurențiu se vor apropia din ce în ce mai mult și vor avea parte de momente de senzație.

Laurențiu a început să îi facă ochi dulci încă de când Bianca se află într-o relație cu Alexandru, după despărțirea lor, concurentul a continuat să se apropie pas cu pas în speranța că o va cuceri. Bianca va merge mâine în casa băieților unde va purta o conversație cu Laurențiu.

Concurenta îi va spune că este convinsă de faptul că sunt mai multe fete în cadrul show-ului care îl plac însă nu au vrut sau nu au putut încă să se pronunțe.

Mai mult decât atât, la un moment dat cei doi concurenți vor face un joc de rol, iar Laurențiu îi va mărturisi că dacă ar fi în locul ei și-ar face un tricou cu chipul lui pe care l-ar purta. În cele din urmă, tânărul a subliniat că dacă ar veni cu un astfel de tricou ar putea să o ia de nevasta.

Bianca: Ce faci supărici? Mă îmbrățișezi? Nu fi supărat!

Laurențiu: Eu să fiu tu, da?

Bianca: Și tu să fiu tu!

Laurențiu: Mi-aș face un tricou cu Laur! Așa cu fața mea mare pe el!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: Și dacă apare mâine tricoul ăla, te superi? Tricoul cu scris Laur cu fața ta!

Laurențiu: Și cine să îl poarte?

Bianca: Eu!

Laurențiu: Te-aș și lua de nevasta!

Citește și: Radu și Lorena, întâlnire uluitoare în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Cristina! „S-a interesat de mine să i se aprobe lui teoriile!”

Citește și: ”Încerc să mă repar sentimental” Ionuț și-a deschis sufletul în fața Lorenei, la date. Concurentul i-a mărturisit că este pe drumul cel bun spre ”vindecare”