Bianca tuna si fulgera la Livian: "Nu e treaba ta! Ai venit prea tarziu!" Ce a scos-o pe Bianca din sarite

Autor: L.S.
Actualizat: 26 mai 2020, 18:00

Bianca si Livian par sa fi ajuns la un punc de cotitura in legatura lor si asa extrem de subreda. Bruneta nu a vrut sa comunice cu Livian sub nicio forma.

In casa dragostei s-a produs spontan o distractie generala si concurentii s-au batut cu faina si s-au stropit cu apa, toti, in afara de Daiana si Bianca.

In distractia copilareasca, Livian s-a jucat cu mai multe fete, pe care le-a si atins si cu care a avut mai mult decat un simplu contact colegial. Tachinarile lui Livian cu fetele din casa au culminat cand Bianca si-a primit o perna in fata, accidental.

Bianca a iesit din platou si s-a retras nervoasa in culise.

Nu i-a trebuit mult si Livian s-a dus dupa fosta lui iubita!

Se pare ca tensiunile dintre Bianca si Livian au atins apogeul! Bruneta nu a vrut sub nicio forma sa discute cu Livian si i-a spus apasat ca vrea sa o ignore si sa plece, sa o lase in pace. Livian, insistent ca intotdeauna, a incercat sa vorbeasca cu Bianca.

" Dar raspunde-mi! Ce ai? Ce-i cu nervii astia? Lasi telefonul ala?", a insitat Livian, dupa ce si fetele au venit la Bianca sa-si ceara scuze ca au lovit-o cu perna.

"Nu-mi spui tu mie ce sa fac! Orice ai vrea pentru orice motiv ai venit, e prea tarziu sa ma intrebi ce am! Sunt satula! Nu mai vreau sa mai spus si sa aud nimic!", a raspuns Bianca.

"Dar de ce?", a insistat Livian.

" Nu e treaba ta! Tu vezi greselile tale intai! Ti se da un deget si iei toata mana! E o mare vrajeala ce faci tu!", i-a raspuns Bianca taios.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dar ce e diferit acum fata de data trecuta?", a intrebat Livian.

Bianca nu a dorit sa comunice sub nicio forma, iar supararea ei pare sa nu fie legata de joaca din casa, ci de ceva dintre ea si Livian care s-a intamplat anterior momentului in care a inceput distractia cu apa si faina.

Livian a fost nevoit sa plece, lasand-o pe Bianca singura si nervoasa, in culise!

Iata materialul video:

Citeste si: Incredibil! Ce a putut sa ii spuna Gabriel Daianei, in camera rosie! S-au dat cartile pe fata

Citeste si: Berna il critica dur pe Livian, in fata Biancai: "Se foloseste de fete, mincinosul!" Cum a reactionat Bianca

Citeste si: De ce a ras Ella cand Daiana plangea? Gabriel a pus-o la punct pe bruneta: "Esti rautacioasa si nu-ti pare rau de un om, cand e la pamant!"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.