Bianca tună și fulgeră. Sorin a scos-o din sărite: ”Am tăcut foarte mult” De ce concurentul o tachinează tot timpul

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:02

Bianca tună și fulgeră. Sorin a scos-o din sărite: ”Am tăcut foarte mult” De ce concurentul o tachinează tot timpul

Bianca a izbucnit în lacrimi, după ce nu a mai suportat ca Sorin să o ia mereu peste picior și să îi caute nod în papură. Concurenta și-a ieșit din minți.

Bianca a ajuns la capătul răbdării. Concurenta este profund afectată de atacurile pe care Sorin i le lansează în ultima vreme, iar faptul că Adrian nu îi ia apărarea, ba mai mult, o consideră tot pe ea vinovată a făcut-o să răbufnească.

Bianca: Ce minte obtuză și mediocră 

Bianca a răbufnit după ce Sorin o tot înțeapă cu fiecare ocazie. Tânăra a ajuns la capătul răbdării și și-a deschis sufletul în fața Larisei și a lui Natalia.

Este bine cunoscut faptul că Bianca a intrat în casa pentru Sorin, însă atunci când acesta i-a spus că nu este genul lui, tânăra s-a conformat și și-a îndreptat atenția spre alt băiat. În prezent, Bianca formează un cuplu cu Adrian, însă atacurile din partea lui Sorin continuă.

Citeste si: Costi, adevărul despre cine ar putea câștiga Casa Iubirii. Pe cine vede în Marea Finala fostul concurent: "Sunt telepatici! Nu e nevoie să își vorbească"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Vinei aici și îmi spune ce să fac, cu diferite chestii, că eu nu sunt așa. Și acum, că nu citesc suficiente cărți, nu faci destul, nu ai destul, lasă-mă, mă, omule în pace, dacă mi-ai spus că nu sunt genul tău, sunt într-un cuplu, nici nu mă interesează de tine când vii în casă. A venit în casă, îl întreb de Adrian: ”Unde e Adrian?”, și normal că eu îl întrebam de Adrian....Mereu

când eu vin la voi în casă pari dezamăgită, păi, și ce să par că mă bucur că vii tu, mai ales că el mereu mă înțeapă...ce minte obtuza și mediocră, nu are sens să te agăți așa la fiecare cuvânt și după zice ”Poate te plac”...își bate joc de mine cu Adrian lângă mine, și Adrian îmi spune nu-mi place când iubita mea este răutăcioasă”, a spus Bianca despre Sorin, profund dezamăgită de comportamentul lui.

Concurenta a izbucnit în lacrimi, căci nu mai suportă vorbele răutăcioase ale lui Sorin, dar și faptul că iubitul ei nu-i ia apărarea în niciun fel.

Citeste si: Ce a aflat Andreea Mantea despre destinul ei! Prezentatoarea TV nu mai are niciun dubiu: "Așa mi-a fost scris!"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?