Bianca va da cărțile pe față și va face dezvăluiri uluitoare care îl vor îndepărta pe Laurențiu de Lorena! „Mi-au trimis la mine pe grupuri ce faci tu!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 iul 2023, 22:25
casa iubirii Foto(4)

Lorena si Laurențiu, primele neintelegeri

Sursa: Captură KANAL D

Bianca va provoca primele neînțelegeri în noul cuplu din Casa iubirii, format din Laurențiu și Lorena! Concurenta va face dezvăluiri neașteptate despre Patricia și Laurențiu! „Înainte să plece Patricia din hotel, ea a povestit Lorenei de ce nu și-a dorit să se apropie cu adevărat de Laurențiu!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor Kanal D, noi momente de pomină, întâlniri romantice, încercări ale concurenților de a formă noi relații, dar și numeroase controverse și tensiuni aprige iscate din invidie sau din gelozie. După ce în ediția de marți, Laurențiu și-a luat inima-n dinți și s-a apropiat de Lorena, în sufletul Biancăi s-a dezlănțuit o adevărată furtună. În ediția de miercuri, concurenta nu se va putea abține și va lansa dezvăluiri uluitoare din culisele prieteniei sale cu Patricia, despre motivul pentru care această l-a respins pe Laurențiu.

Bianca va da cărțile pe față și va face dezvăluiri uluitoare care îl vor îndepărta pe Laurențiu de Lorena

În ediția de miercuri, 19 iulie, în Casa iubirii se vor isca noi controverse și tensiuni aprige. Vizibil afectată de faptul că Laurențiu s-a apropiat de Lorena, Bianca va exploda de gelozie și va face dezvăluiri uluitoare menite să le creeze probleme celor doi concurenți, care abia au format un cuplu.

Bianca a subliniat că înainte de a pleca, Patricia i-a dezvăluit Lorenei motivul pentru care nu a vrut să se apropie de Laurențiu și nu și-a dorit să formeze un cuplu cu el. În cele din urmă, concurentul va fi curios să afle detalii despre spusele lansate de Bianca, însă Lorena va refuza să povestească, iar Laurențiu va pleca din casa fetelor, îndepărtându-se de noua lui parteneră.

Andreea Mantea: Bianca este o problema, un ghimpe în coasta ta, Lorena, în relația ta cu Laurențiu?

Lorena: Nu am înțeles! Ea de dimineață a părut foarte interesată de tot ceea ce înseamnă Laurențiu și dubiile mele au fost după un live în care au apărut patru persoane și nu înțelegeam despre ce este vorba și acum ea să fie mai interesată de el! Asta a fost!

Bianca: Îmi imaginam că ai fi scos chestia asta de live, pentru că mi-au trimis la mine pe grupuri ce faci tu!

Andreea Mantea: Crezi că este deranjată de faptul că te apropii de Lorena?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Laurențiu: Se preface că este deranjată, da!

Bianca: Lasă că Patricia i-a spus și Lorenei! Ca să știi! Știe și Lorena!

Lorena: Pe mine ce trebuie să mă bagi la mijloc în problemele tale? Dacă ai ceva de spus, spui tu!

Andreea Mantea: Ce i-a spus Patricia Lorenei?

Bianca: Înainte să plece Patricia din hotel, ea a povestit Lorenei de ce nu și-a dorit să se apropie cu adevărat de Laurențiu!

Citește și: Lorena și Laurențiu au spart gheața cu un sărut pasional! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! Ce afirmații a făcut Bianca în clipa în care a realizat că l-a pierdut definitiv pe Laurențiu! „A fost făcut totul pentru mine”

Citește și: Eliminare șocantă în „Casa iubirii”! Aventura Patriciei în emisiune a luat sfârșit. Șiroaiele de lacrimi nu au încetat să curgă: „Consider că am gustat câte un pic din fiecare aromă a acestei emisiuni”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?