Bianca va da cărțile pe față și va scoate la iveală detalii uluitoare despre Emma, care ar fi îndrăgostită de un băiat din afara Casei iubirii! Aflați de ce s-a temut concurenta să dezvăluie până acum adevărul, sâmbătă, 22 aprilie, de la 16:00 și 19:00

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 apr 2023, 18:43

Sâmbătă, in Casa iubirii: Ies la iveală detalii uluitoare despre Emma! Andreea Mantea descoperă ce anume i se întâmplă concurentei în ultima vreme și îi va cere explicații! „Emma este o poveste frumoasă! De ce nu o accepți?”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, care au intrat să își caute jumătatea, au parte în fiecare ediție de noi provocări, controverse uluitoare, momente de senzație în care se cunosc reciproc mai ales cei care deja formează un cuplu în cadrul show-ului. Însă se confruntă deseori și cu multe tensiuni, certuri aprige, sau gelozii care ii pun la grele încercări. În ediția de vineri, lucrurile s-au precipitat din nou în casa fetelor, unde Nona și Bianca au ajuns iar să se certe teribil.

Sâmbătă, vor ieși la iveală detalii uluitoare despre Emma, care se pare că ar avea un admirator în afară emisiunii.

Bianca va da cărțile pe față și va scoate la iveală detalii neașteptate despre Emma, care ar fi îndrăgostită de un băiat din afară emisiunii

În ediția de sâmbătă, 22 aprilie 2023, în Casa iubirii, Andreea Mantea le va cere explicații fetelor după ce a descoperit faptul că unele dintre acestea ar fi spus unor persoane din afară emisiunii adresa hotelului în care sunt cazate. 

Citește și: Nona și Bianca, ceartă cumplită în Casa iubirii! Cele două concurente au ajuns în pragul unei altercații după ce și-au spus replici jignitoare! „Nu ne batem! Jur că nu-i făceam nimic!” Andreea Mantea a intervenit pentru a evita un posibil conflict

Andreea Mantea: Vreau să dăm cărțile pe față și să discutăm concret! Voi dați adresa hotelului la care sunteți cazate?

Emma: Da, înțeleg! Nu i-am dat eu adresa băiatului să-i zic «Uite, eu stau acolo!»

Andreea Mantea: I-a dat prietenă ta!

Emma: Cam așa ceva! Din câte am înțeles!

Bianca: Păi ai fost întrebată de adresa și de prietenă și acum ai zis că ai fost afectată...

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Emma: Bianca, nu te găsi tu să deschizi gură, când o persoană care e asociată cu ține, mi-a zis mie că știe la ce hotel stăm noi, pe live!

Bianca: Fată, eu nu sunt îndrăgostită pe TikTok!

Pe de altă parte, Andreea Mantea și-a dorit să afle mai multe detalii despre ceea ce i se întâmplă Emmei în afara emisiunii cu noul ei pretendent și a întrebat-o ce anume vorbesc și cum decurg lucrurile.

Andreea Mantea: Ce vorbiți?

Emma: Mi-a zis că din cauza acestei situații s-au făcut multe probleme!

Andreea Mantea: Ziua ți-am atras atenția și noaptea el pe live a spus că îți creează probleme!(...) Emma, este o poveste frumoasă! De ce nu o accepți?

Citește și: Erisa a dat cărțile pe față! Concurenta a scos la iveală detalii uluitoare din discuția purtată cu Aisa în camera de hotel! „A spus că aveți două clase, că Mihaela e vânzătoare” Iată cum au reacționat băieții

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.