Bianca va izbucni în lacrimi din cauza lui Laurențiu. Cristina îl pune la zid pe concurent: "Ai jignit-o!" Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” sâmbătă, 11 noiembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 10 nov 2023, 19:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 11 noiembrie, la Kanal D

Sâmbătă, 11 noiembrie, se încing spiritele între concurenții din “Casa iubirii”, după ce își aduc acuzații grave. Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale, Bianca va izbucni în lacrimi! Iată ce urmează să se întâmple!

Citește și: Laurențiu, decizie radicală după plecarea Lorenei din „Casa iubirii”! De ce a plecat concurentul acasă: „Vă zic eu acum de ce”

Ce urmează să se întâmple în Casa iubirii, sâmbătă, 11 noiembrie

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii!  În ediția de sâmbătă, lucrurile vor scăpa de sub control în cazul Biancăi și al lui Laurențiu, care au ajuns din nou să își spună reproșuri tăioase și replici acide. 

Săptămâna continuă în același registru în Casa iubirii. În cadrul emisiunii de mâine va predomina o atmosferă agitată, iar lucrurile nu par să se liniștească între concurenți.

Conflictele dintre concurenți nu încetează să apară nici în cadrul ediției de mâine. Apar din nou tensiuni în Casa iubirii, concurenții vor răbufni și în această ediție.

Citește și: Catinca simte că toată lumea o pune la zid pe nedrept. Mihaela o condamnă în continuare pe concurentă: "Dacă o afectează... înseamnă că așa e!"

Sâmbătă, 11 noiembrie, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bianca va izbucni în lacrimi amare din cauza lui Laurențiu.

Cristina:'' Vine Gala, ești decis în continuare?''

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Laurențiu: ''Da!''

Cristina: ''Te-ai gândit la ceva, la o strategie?''

Laurențiu: ''Cu Bianca!''

Bianca: ''Ok! Deci, cu mine și cu Robert?!''

Laurențiu: ''Da!''

Bianca: ''Bun! Nu mă sustrag de la nimic.''

Laurențiu: ''Ba da, toată casa asta știe că m-ai jignit și tu.''

Cristina:' 'Nu a fost așa, Laurențiu! La tine a fost mai intens. Tu ai jignit-o pe ea, ea ți-a spus în alt context, nu te-a jignit direct.''

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?